Wpis z mikrobloga

@Ciasto_z_Truskawkami: myślę, że jest jakiś procent ludzi, którzy decydują się na psa bo nie mają możliwości na posiadanie dziecka. Brak stabilnej pracy bo zatrudnieni na dzielo/zlecenie/b2b, brak własnego mieszkania, brak możliwości realnego poprawienia swojej sytuacji finansowej
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: Nie wiem w sumie jak się identyfikować, bo zgadzam się z treścią wyżej i wziąłem psa uciekając od ludzi, od których nic dobrego mnie nie spotkało, a od kobiet (bo mem się sprowadza do relacji romantycznej też zapewne) to już w ogóle tym bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: ale właśnie o to chodzi w relacji ze zwierzętami, nie znają one takich abstrakcyjnych pojęć jak piękno/brzydota, prawda/kłamstwo, kochają bezwarunkowo i cieszą się po prostu z tego, że istniejesz. Coś, co zatraciliśmy schodząc z drzewa na rzecz problemów emocjonalnych, stresów o rachunki i kłótnie z szefem w pracy. Ten prymitywizm relacji opartej tylko na istnieniu dla siebie - w parze albo stadzie jest kuszący, przypomina mi, żeby być szczęśliwym
  • Odpowiedz
W oczach przegrywów jak mam psa to nie mam znajomych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Virti: oj nie, jest znacznie gorzej, stoisz dosłownie u boku Hitlera, Stalina i Jana Pawła II ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: Powiedzcie mi serio, o co chodzi z tym ciągłym obrzydzaniem ludziom psów? Przecież one towarzyszą nam od kilkudziesięciu tysięcy lat. To nic nadzwyczajnego, że je lubimy.
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: wyobrażam sobie że to są właśnie poglądy przegrywa, który nie wychodzi z domu i żyje tylko w internecie obarczając za swoje nieudane życie wszystkich do okola a przedewsystkim kobiety, których nawet nie zna.

To psiecko ma już lepszy wklad w społeczeństwo bo chociaż komuś humor popsuje i nie pisze takich pierdół w internecie jak ten przegryw
  • Odpowiedz
@Ciasto_z_Truskawkami: No autor tego czegoś to ma chyba z 14 lat. Tu jest tyle bredni, ze trzeba by sie konkretnie rozpisać by to wszystko wypunktować xd

Pytanie czy debila lepiej uświadamiać czy pozwolić mu zostać debilem i patrzeć jak sie ośmiesza? Moim zdaniem to 2
  • Odpowiedz