@MajorParowa: nie mogę dawać na kanał filmów, które dalej są na kanale Tigera obecnym, bo jego właściciel mnie zgłosi i spadnę z rowerka - on tylko na to czeka, żeby mnie wyśmiewać.
@Polak1_orientacyjny: Powiem Ci szczerze finie, że o--------m jeszcze raz taki manewr tylko jeśli starym trwałby mniej niż dwie godziny, jak ten, bo ogólnie mimo słuchania na prędkości x2 to same notatki zajmują też jednak trochę czasu. Powiem wam, zwracając się już do wszystkich, że uważne słuchanie Uszatka na prędkości razy dwa sprawia, iż później słuchany normalnie brzmi jak n------y ( ͡°͜ʖ͡°)
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Powiem wam, zwracając się już do wszystkich, że uważne słuchanie Uszatka na prędkości razy dwa sprawia, iż później słuchany normalnie brzmi jak n------y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MajorParowa: https://youtu.be/WvxzuHzrS-Q?t=3938 dziury w zębach do przechowywania kanabosów