Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo
Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski
@Consuelo: O tak. Koleżanka po 1 randce z facetem: "super, fajny, lubi motoryzacje jak ja, ma land rovera, ma dom pod Wwą - idealnie, ja mam córkę - pracuje w branży kreatywno artystycznej - super, ja kiedyś śpiewałam"
po 2 randce "ohh, dał mi płytę winylową pink floydów, IDEAŁ"
po 3 randce "zwolnili go, samochód był służbowy, dom dostała żona,
@Mr_Frodo: nie widziałem by OP pisała o polsce B.. Ani, że to jakieś osiągnięcie, ani by chwaliła się co to nie ona. ;-)
@maur: uuu białorycerzymy :-D
NO NIE PISAŁA DLATEGO PYTAM JAKI BYŁ TEN KREDYT I JAKA WARTOŚĆ NIERUCHOMOŚCI
@Mr_Frodo: tak, nie atakuje kogoś, to biało rycerze, niech będzie ;)
@Mr_Frodo: konkretnie to zapytałeś ile rodzice dołożyli, a nie jaka była wartość. Ale jeśli to Twój normalny styl prowadzenia rozmowy nie atakując, to spoko, rozumiem. ;)
Komentarz usunięty przez autora
@maur: spoko, sama do niedawna miałam, więc to dla mnie nic dziwnego, fajnie, że się starasz ogarniać swoje życie, a nie miaszkasz w wieku 32 kat z rodzicami
@LilyOfTheValley: 30 lat i ma jeszcze jakies wymagania XD
nie narzucalabym nikomu sposobu w jaki ma zyc, raczej poszukala takiej osoby, ktorej
@Armolimaldo: a gdzie tu umniejszanie?
Jak zarabiasz podobnie to partnerki to czujesz się mniej warty i zbędny? Nie uraź się, ale to brzmi bardziej jak Twój problem niż potencjalnej kobiety..
@Consuelo: ok, zgoda.
A jak nie ma oszczędności w wieku 30 lat? nie każdy potrzebuje, niektórzy doceniają inne walory życiowe? :P
@maur:
@ManiacTeam: A czy ich brak to sprawi?