Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo
Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski
Zależy czego chcesz. Brzmi jakbyś nie szukała partnera do życia tylko do biznesu. Ludzie mając 30lat również mogą mieć wykształcenie, lecz
Nie dajesz się poznać facetom z DOBRYM SERDUSZKIEM - zakolakom 3k netto 170cm z tagu #przegryw - nie zasługujesz na szczęście
Czyli tak: jak ktoś ceni zaradność i ambicję w człowieku, to jest pusty. Za to jak ktoś wybiera po tym, że się dana osoba mu podoba (czytaj: leci na wygląd), to jest lepsza? :)
Wiadomo, wygląd jest ważny, ale (#unpopularopinion
Tak doprecyzowując: obecne związki polegają na tym, że partnerzy równo dokładają się do bieżących wydatków i wykonują w tym samym stopniu prace
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@LilyOfTheValley: A on też może oczekiwać przynajmniej tego poziomu? Więc każdy kto ma więcej nie będzie cię chciał. A dokładnie tyle co
@Nowelizacja: Może i czasy się zmieniły, ale nie zmieniły się oczekiwania mężczyzn. Możemy wyśmiewać "babskość" ale jeśli jakaś kobieta chce bawić się w związki
@