Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo
Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski
Kobiety też chcą spokoju jak wracają po pracy do domu. Nie chcą od razu męczyć się ze sprzątaniem/gotowanie, bo to co drugi dzień może ogarnąć partner ;)
Każdemu mężczyźnie co tak śmiało mówi o "szukaniu partnera będącym dobrym człowiekiem"
Komentarz usunięty przez moderatora
@Nowelizacja: Czyli jak?
To jak to w końcu jest? Wykopki nigdy dziewczyny za rękę nie trzymali, ale w dyskutowanie o relacjach to j----i mistrzowie argumentów xD
Ja ze swojej strony pragnę dodać, że życie nie jest czarno białe, to j----e spektrum po czerń, szarość aż po biel. Taki gradient jak w gimpie.
@Nowelizacja: To źle myślisz. Mężczyźni szukają atrakcyjnych partnerek tylko i wyłącznie do seksu. To, że jakaś laska dobrze ujeżdża nie znaczy, że nadaje się na żonę/konkubinę/stałą partnerkę/dowolne wybrać. Tu trzeba czegoś więcej, bo doba ma 24 godziny i coś trzeba zrobić z resztą czasu. Ile to związków się rozpadło, bo ktoś
Tylko chodzi o to, że mężczyźni rzeczywiście patrzą bardziej na wygląd. Można to zobaczyć nawet w komentarzach do tego posta. Jasne, niektórzy nie wybiorą sobie za żonę partnerki tylko odznaczającej się wyglądem, ale niektórzy tak. Jednak u kobiet to bardzo rzadko się zdarza (atrakcyjny mężczyzna do romansu tak, ale nie do małżeństwa).
Ale jaki damski cyrk? xDDD Każdy szuka jak najlepszego partnera/partnerki. Kobiety przy poszukiwaniu męża
@GwachQar: Widocznie jesteś s---------ą,
PS Na szczęście już takiego znalazłam, ale nie było łatwo. Wbrew temu co piszą na wykopie mężczyźni po 30 roku życia nie stają się nagle bardzo atrakcyjni i mający rozwiniętą karierę ( ͡º ͜ʖ͡º)