Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +212
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Zimnok +108
Optymi Telefony – ktoś pracował w tej firmie?
Szef wydaje się dziwny, mówił mi, żebym przyszedł na bezpłatne szkolenie, 50 godzin, ale nie wie do końca ile finalnie. Mówił mi, żeby przyjść w poniedziałek na szkolenie (tzn. pracowanie za darmo). Ja spytałem na ile godzin, a on: „Wiesz co, to pytanie jest nie na miejscu, nie uważasz? Cały dzień oczywiście”.
Jak można na pytanie o grafik szkoleń / pracy odpowiedzieć, że nie
Szef wydaje się dziwny, mówił mi, żebym przyszedł na bezpłatne szkolenie, 50 godzin, ale nie wie do końca ile finalnie. Mówił mi, żeby przyjść w poniedziałek na szkolenie (tzn. pracowanie za darmo). Ja spytałem na ile godzin, a on: „Wiesz co, to pytanie jest nie na miejscu, nie uważasz? Cały dzień oczywiście”.
Jak można na pytanie o grafik szkoleń / pracy odpowiedzieć, że nie

Spółdzielnia nie chce tego zrobić a z tego co czytam w instrukcji można tylko mając kod serwisowy.
Zastanawiam się czy jest opcja wejść tylko w ustawienia konkretnego mieszkania i tam dodać brelok.
#elektryka #domofon #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #budowadomu
pracuje
@dawid121213: zapytaj o podstawe. Płacisz za domofon
Myślałem że dodam poprzez panel użytkownika, bo nie chce dzieciakom podawać kodu bo zaraz pół miasta będzie znało :P
inną metodą jest złapanie chłopaków od serwisu z półlitrowym załącznikiem, też powinno rozwiązać problem dodania jednego breloku
@dawid121213: W menu serwisowym jest opcja odhaczenia co użytkownik może zmieniać, na pewno kod wejścia, ale dopisywania breloczków to chyba nie. Zresztą nieistotne, w tym przypadku jeszcze mniejsza szansa że ktoś Ci to udostępni.
Teoretycznie z tyłu jest naklejka z numerem seryjnym i można po tym dojść do fabrycznego hasła, ale spora szansa że ktoś
@widmo82: bo kupiles zły brelok - nieprogramowalny
natomiast OP ma inna sytuacje - spoldzielnia wogole nie daje breloków mimo ze domofon ktory kupili ma taka funkcje
@Wychwalany: a to jaki to jest brelok który daje sprzedawca wraz z duplikatorem?
jakies uniwersalne kody otwarcia u mnie sa poblokowane lub nie znalazłem takiego działajacego
https://securityrevolution.ie/pomoc/17
najwidoczniej dostałem brelok bez mozliwosci zapisu
@Wychwalany: no teraz załapałem. zmyliło mnie, że ktoś miał brelok i dodawał je do tego domofonu za pomoca kodu
a to chodziło o to, ze te nieprogramowalne nie nadają się do kopiowania oryginalnych breloków a wlasnie przystawia się do domofonu i jego ID dodawane jest do obsługiwanych przez domofon.
Oddaje ten programator i breloki bo w opisie typ dał fotki bez numerowanych breloków i