Wpis z mikrobloga

@majkel_bialkov: ach, az mi się przypomniało, jak kiedyś na wiejskim festynie znalazłem na ziemi telefon. Poszedłem oddać policjantom obstawiającym imprezę. Jak się okazało właściciel już tam był. Usłyszałem od niego, ze z-------m, ale się przestraszyłem konsekwencji i udawałem, że znalazłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@majkel_bialkov: W dzisiejszych czasach kraść telefony to głupota, ja bym się bała, że mnie przez to namierzą i jeszcze jakieś kłopoty będę mieć
@Idesiku_Nago: nie każdy jest taki obeznany, niektórzy nie wiedzą jak to poszło do przodu i po prostu biorą. W lombardach wbrew pozorom można takie rzeczy łatwo sprzedac
  • Odpowiedz
@reca: moja zostawila ajfona w autobusie. zglosila na pały. ktos do niej zadzownil z tego tele, bylo logowanie , jest ip logowania. od 3 miesiecy paly nic nie zrobiły. poszla do apla zablokowac tez nic nie zrobili. (tele kupione legalnie ). cos metnie tlumaczyli.
  • Odpowiedz
  • 0
@majkel_bialkov: ach, az mi się przypomniało, jak kiedyś na wiejskim festynie znalazłem na ziemi telefon. Poszedłem oddać policjantom obstawiającym imprezę. Jak się okazało właściciel już tam był. Usłyszałem od niego, ze z-------m, ale się przestraszyłem konsekwencji i udawałem, że znalazłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Psycho_man: sporo jest historii, że ktoś oddawał portfel i wtedy ludzie go oskarzaja o kradzież. Ludzie są p----------i
  • Odpowiedz
  • 0
@reca: moja zostawila ajfona w autobusie. zglosila na pały. ktos do niej zadzownil z tego tele, bylo logowanie , jest ip logowania. od 3 miesiecy paly nic nie zrobiły. poszla do apla zablokowac tez nic nie zrobili. (tele kupione legalnie ). cos metnie tlumaczyli.

@muchabzz: chora akcja
  • Odpowiedz
Ja ostatnio znalazłem dyche na chodniku, prawilnie się rozglądałem czy nikogo nie ma w pobliżu ale nie było. Za 2 dni kupiłem za nią Inkwizytora Piekary z olx
  • Odpowiedz