Wpis z mikrobloga

Rozwala mnie że aktualnie robi się spora konkurencja na rynku a High League przedstawiło tak beznadziejną kartę walk XD Pomysł z walką o pół miliona jest fajny przyznam ale jak tam dadzą ludzi których pierwszy raz na oczy widzę to średniawo XD Dalej są pewnie w top 3 galach ale aktualnie poza prime to słaba konkurencja te mmavip czy tez elite. Ciekawi mnie czy przypadkiem jakiś jeszcze mocny przeciwnik się nie pojawi w postaci nowej gali. Ogólnie tego się tyle zrobiło że ciekawi mnie czy zawodnicy będą wierni federacji czy będą skakać z jednej do drugiej żeby tylko jak najwięcej walczyć i przy okazji żeby była szansa na ciekawsze zestawienie. Fame mma niby nieoficjalnie ale jednak trochę ból dupy jest że im podwalają jakiś tam zawodników i nie pisze tutaj o potężnym Ambro do niego w pakiecie od razu Szewca z Olegiem mogliby zabrać XD
#mmavip
#elitefighters
#highleague
#primemma
#famemma
  • 3
  • Odpowiedz
@BiednyJohny: a w czym prime jest lepsze? Bo jak na razie nie zrobili ani jednej gali, zero własnych pomysłów , nic nie publikują, a biletów to do końca roku by nie wyprzedali na tej atlas arenie. Elite się zaraz zawinie, najman bez siana tez (albo gdzieś w garażu zrobi). Zostanie Fame i High, a ze gala słupa malika jest ultranudna i grzeczna żeby przypodobać się rodzicom kiddosów to kalkulacja jest prosta.
  • Odpowiedz
Ciężko mi to przyznać bo nienawidzę bombla i goli ale to fame chyba najlepsze obecnie i nikt nie ma podjazdu. Samo wykreowanie postaci typu Ferrari czy Polak dużo im dało i często wymuszane „dymy” przez bombla na cage.
  • Odpowiedz