Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +106
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
No to lecimy
Data: 21.01 (pionteczek)
Godzina: 19:43
Miejsce:
pub Pułapka, ulica Straganiarska 2, 80-837 Gdańsk, S T A R Ó W K A
Nie robię rezerwacji, bo mi się nie chce, ale mam nadzieje, że jakieś miejsce się znajdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to super duper impreza,
fantastyczna sprawa,
niezapomniane wspomnienia,
można pić dużo albo trochę albo w ogóle,
można przyjechać rowerem, hulajnogą, samochodem, moturem, zbiorkomem, na nogach,
można przyjść samemu albo z chłopakiem albo z dziewczyną albo z psem lub kotem albo ze śmiesznym pieskiem
a w razie problemu pisać i dzwonić
albo nie dzwonić bo większość i tak nie ma mojego numeru, ale pisać można.
Wszyscy mile widziani, starzy, młodzi, grubi, chudzi, różowi, niebiescy, tęczowi, przegrywowi, przyjezdni, miejscowi i oczywiście łysi i drwale także, #gdansk , #gdynia , #trojmiasto , #tczew , #wejherowo , #kartuzy , #koscierzyna , #rumia , #reda , #sopot ,
Mirkolisty już nie działają, więc nie można się wypisać. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@IrvinTalvanen @nowik @Out0fControl @Bladi89 @parasolki @Polinik @pozzytywka @VeryApe @PanKtos @kyudo @Marmite @Cavaron @Czerw2 @Adammik @Saashaa @sower @cabis @hrbmx @Tryglav @ncpnc @kto_ma_potrzymac_dwie_dychy @susi33 @bgonzo @Roballo @pavel_ @gorfag @kluen @Dezzerter @faun69 @CoconutPirate @rhys @Kristof7 @Etykieta @Wyrewolwerowanyrewolwer @Marpop @HEADHuNtErtcz @cofko @WOiOwnik @qwerter @eisen @PatelniaDoMieleniaMiesa @yneb @jrider @nicdwarazy @zkandal @baryla94 @catch @prawyczek @samozuo @mam_krowy
Jak również za "#!$%@?, nie znam ludzi, nie jadę".
@Sheppard28:
@AloneShooter: Bo jak robimy w Gdyni to i tak nie przychodzicie i wychodzi na to, że robimy gdańskie, tylko w delegacji. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora