Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +193
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +43
Tak wygląda glukoza i kwas moczowy z rana.
Trochę głodówka, gdy wstałem czułem lekki głód. Dawno nie trenowałem, tak ze 3-4 miesiące... Jak glukoza będzie powyżej 100mg/dl na czczo powinno być lepiej z uczuciem głodu i energią.
Siła, znaczy Sława ;)
#dieta #dodzo #albotlustoalbowcale #lchf #gruparatowaniapoziomu #dietetyka #zdrowie #polskaszkolawysokotluszczowa
#keto #mikrokoksy #mikrokulturysci #silownia #rower
https://www.wykop.pl/wpis/63119023/#comment-223651433
@Galactus: Cieszy mnie że przyznajesz, że glukometry i poziom glukozy należy traktować w kontekście cukrzyków z przymrużeniem oka. To coś na wzór g---o dodatnich testów PCR w przypadku sars-cov2. W jednym i w drugim przypadku z ludzi zdrowych robi się ludzi chorych. W tym przypadku z ludzi zdrowych robi się cukrzyków za pomocą glukometru i pomiarów które