Aktywne Wpisy
Rittel +1612
W ogłoszeniu sprzedaży domków pod Warszawą deweloper ustawił sobie nazwę użytkownika domyjakmarzenie.pl. Sprawdziłem domenę, była wolna, kupiłem, ustawiłem przekierowanie w jedyne słuszne miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º) https://domyjakmarzenie.pl
#nieruchomosci
#nieruchomosci
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do wycieczki zostały aktualnie 4 dni, a z grupy +15 osób zostało 5 osób. Niczego ludzie nie szanują, w szczególności czyjegoś czasu. Nie szanują niczego, co dostają za darmo. Nie dziwie się, że ten świat wygląda jak wygląda.
To była moja ostatnia próba zrobienia czegoś charytatywnie, a szkoda, bo do dziś chęci i nadzieje miałam ogromne.. przykro. Dopiero teraz zaczęłam rozumieć fenomen zadatków.
Dobrego dnia (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #dziendobry
@Historycznygagatek:
Twój w---w to dośc mała cena za wnioski jak wyżej. Warto dodać, że bardzo poprawne.
Trzeba było napisać, że wycieczka kosztuje 300 zł, ale promocja i jest za darmo, warunkiem jest uczestnictwo.
Kto nie przyjdzie to płaci 300 zł.
@Majkel2008: i za to jeszcze zorganizować jakieś ognisko, to by zajebiste było.
@Historycznygagatek Gdzieś sie ogłaszasz? :)