Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.

Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.

Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯

Do wycieczki zostały aktualnie 4 dni, a z grupy +15 osób zostało 5 osób. Niczego ludzie nie szanują, w szczególności czyjegoś czasu. Nie szanują niczego, co dostają za darmo. Nie dziwie się, że ten świat wygląda jak wygląda.
To była moja ostatnia próba zrobienia czegoś charytatywnie, a szkoda, bo do dziś chęci i nadzieje miałam ogromne.. przykro. Dopiero teraz zaczęłam rozumieć fenomen zadatków.

Dobrego dnia (°°

#zalesie #dziendobry
Historycznygagatek - Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym ż...

źródło: IMG_7924

Pobierz
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Majkel2008: w 100% masz rację weź spróbuj oddać coś za darmo to albo węszą spisek albo roszczeniowe k------a będą chciały żeby im to jeszcze dowieźć i zamontować
  • Odpowiedz
  • 111
@Historycznygagatek bo trzeba było napisać że wycieczka normalnie kosztuje 1600zl ale dzięki dofinansowaniu w ramach propagowania czystości na szlakach cena tylko 50zl. Miałabyś tłum ludzi a za te 50zl kupilabys im prezenty.
  • Odpowiedz
  • 16
@pokipoki

@Historycznygagatek bo trzeba było napisać że wycieczka normalnie kosztuje 1600zl ale dzięki dofinansowaniu w ramach propagowania czystości na szlakach cena tylko 50zl.

Trzeba było napisać, że wycieczka kosztuje 300 zł, ale promocja i jest za darmo, warunkiem jest uczestnictwo.

Kto nie przyjdzie to płaci 300 zł.
  • Odpowiedz