Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez autora
@dexterpol: wypowiedzenie umowy?
@dexterpol: Nie tłumacz się, im się wydaje że większość pracowników to jakieś nieoszlifowane diamenty u "Janusza biznesu", a rzeczywistość jest niestety zgoła
@dexterpol: ok nie było tego we wpisie więc tak to odebrałem
@Mirekzkolega: tylko że z tego co pisze OP to nie taka sytuacja. Jak ktoś kiedyś gdzieś pracował, to raczej wie o co chodzi. Co jakiś czas zdarza się osoba która ma jakieś zaburzenia poznawcze czy inny problem, i po prostu nauczyć się jej wiele nie da, mimo dobrej
( ͡º ͜ʖ͡º)
W sumie szkoda by było jakby chłopak się tym podłamał, chyba że to nie ten typ charakteru.
@dexterpol: nie, ale jeśli gość się nie nadaje do jednej rzeczy to wywalanie go do domu i płacenie mu za to nie ma sensu - zawsze można mu coś pokazać, powiedzieć co i jak albo po prostu oddelegować go do innych rzeczy - może akurat kawę potrafi robić ( ͡° ͜ʖ ͡°) a kiedyś zostanie światowej sławy baristą