Aktywne Wpisy
grzemiak +547
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +98
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
@borsiu: A co w tym złego? Jak ktoś ma normalny rower, a nie jakąś śmieszną szosówkę to w niczym to nie przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@borsiu:
Brednie.
W Hadze połowa ścieżek jest z kostki. W Rotterdamie też całkiem sporo.
No nie wiem, jeżdżąc po Hadze mocno przeklinałem na te ścieżki, a w Polsce to zależy od ścieżek. Bardzo często układają kostkę odwrotnie, dzięki czemu ścieżki są płaskie. Ogółem jest podobnie pod tym względem.
Tzn. wiadomo, żadne Polskie miasto nie ma startu do np Rotterdamu i okolic w kwestii infrastruktury rowerowej, ale też nie można mówić, że wszystkie Holenderskie ścieżki są równe i bez dziur bo tak nie jest.