Aktywne Wpisy
patryk747 +3
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
paczelok +77
@Winsomeboy: o nie, jak ktoś śmie śmieć mieć trochę frajdy raz na rok, to szkodliwe dla planety tak się radować
Zwierzęta na ogół ich unikają, tak samo jak mocnego światła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
*nie liczę ciem i innych owadów
@Winsomeboy: a tymczasem Niemcy napierdzielali jakby nigdy nic xD
@Xemioza panie bez licencji to z waszym tokiem myślenia nie będzie można odpalić kuchenki gazowej, a zapalniczki nie kupisz bez psychotestów xD
@Winsomeboy: Idąc tym tokiem, to debilom należałoby także odebrać prawo jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tez jestem za ograniczeniem, sam wydaje 30-50 zł co roku i uważam za wystarczające, ale Twoja logika powoduje, ze skoro wśród ludzi są mordercy to powinnismy każdego zamknąć. Dziekuje, z ekstremistami nie ma co rozmawiać
@Winsomeboy: Musisz jakoś z tym żyć. Pozdrawiam, debil.