Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
@Ama-gi: samochody służą do przemieszczania się ludzi z punktu A do punktu B, a petardy jedynie dla radości debili.

@Winsomeboy: o nie, jak ktoś śmie śmieć mieć trochę frajdy raz na rok, to szkodliwe dla planety tak się radować
  • Odpowiedz
@Winsomeboy: Zawsze mnie ciekawiła ta fascynacja głośnymi dźwiękami u patusów(bassy, głośna muzyka, petardy/fajerwerki).
Zwierzęta na ogół ich unikają, tak samo jak mocnego światła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
*nie liczę ciem i innych owadów
  • Odpowiedz
@Winsomeboy: Juz dawno fajerwerki powinny byc zabronione a zostawione tylko profesjonalne pokazy. Widac po wykopie jak sebastiany bronia “pa seba jak jeblo” “hue hue hue lej szampana”

@Xemioza panie bez licencji to z waszym tokiem myślenia nie będzie można odpalić kuchenki gazowej, a zapalniczki nie kupisz bez psychotestów xD
  • Odpowiedz
Ja bym wprowadził zakaz uśmiechania się. Ludzie to idioci, dlatego się uśmiechają, a to życie to nie ma sensu.

Tez jestem za ograniczeniem, sam wydaje 30-50 zł co roku i uważam za wystarczające, ale Twoja logika powoduje, ze skoro wśród ludzi są mordercy to powinnismy każdego zamknąć. Dziekuje, z ekstremistami nie ma co rozmawiać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Winsomeboy: na chooy chcesz ingerować w darwinizm? Niech się idioci sami wysadza, pula genów ludzkości się poprawi. Już i tak za bardzo dbamy o życie i zdrowie ludzkich śmieci. Przez co mamy świst, jaki mamy. Daj im szanse się samemu wyeliminować.
  • Odpowiedz
@Snurq: punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia, to akurat nie twoje mieszkanie więc zupełnie obco- abstrakcyjna sytuacja ale gwarantuje, że gdyby jednak twoje cztery kąty trafił szlag przez petardy i w nowy rok musiałbyś skacowany kombinować na szybko kasę na remont sam remont i nocleg dla rodziny plus świadomość że zaraz wracasz zap...c na czynsz do spalonej nory. Na widok każdej petardy skakało by ci ciśnienie do końca życia.
  • Odpowiedz