Aktywne Wpisy
jaavi666 +33
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
w__w +61
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
EDYCJA SYLWESTROWA
198/X
Komentarz usunięty przez autora
@rales: mam wrażenie że ostatnio ludzie więcej chleją na wigilię i święta niż w sylwestra
@nocny-mirek: bez przesady, w całą noc, w dodatku w sylwestra to nie jest jakieś dziwne
@nocny-mirek: No tak nie bardzo. Jak siedzisz dużo godzin na imprezie i dodatkowo w między czasie zajadasz smakołyki pod alkohol to rano wstaniesz bez najmniejszego kaca a i na samej imprezie będziesz się trzymał świetnie
Ofc zależy też kto jaką ma głowę. Ale grunt pod czystą to mieć dobre jedzenie
@nocny-mirek: a wiesz co to jest nic?
Jak pisałem każdy inaczej przyswaja alkohol. Zresztą sam w czasach licealnych mógłbym wypić tyle zażerając byle czipsy. Teraz by się już tak dobrze nie skończyło bez konkretnego żarcia. Będąc ostatnio na weselu oprócz wódki walnąłem jeszcze chyba z jedno piwo, jednego drinka whisky i kieliszek/dwa bimbru. Ale przez to że wsuwasz
A dziś sie pije pod czipsy i paluszki. Nie dziwne, ze ludzie zdychaja po połówce na dwóch, a 07 to jakaś niewyobrazalna, smiertelna dawka.
Ja nie siadam do wódki jak nie ma nic konkretnego na stole. Nie potrzebny