Wpis z mikrobloga

jak uważacie: Czy Spagetti z sosem bolognese (wlasciwie to sos) powinien być bardziej kwaśny? ja wole taki
czy dodajecie: łyżke/łyżeczkę śmietany do sosu na bazie pasaty? ja lubie śmietane ale można łatwo zrobić dziwny smak, chociaż samą śmietanę móglbym w--------ć prosto z pudełka xDD

#gotujzwykopem #jedzenie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NewBlueSky tobie ma smakować, czym że jest przepis wobec twoich upodobań? Czy istnieje sekta prawdziwego spaghetti która zagląda ludziom do talezy? Ja tam robię na oko, jak jednego roku pomidory z puszki są kwaśne, że ryj wykręca to słodzę, ostatnio są ok to nie słodzę. Od jakiegoś czasu aby jak odcedze makaron to wszystko w sosie mieszam w garze.
  • Odpowiedz