Wpis z mikrobloga

via Android
  • 10
@r4do5 Walczył do końca, jak kiedyś ja z Ibizą III 1.9TDI. Dopiero koszty naprawy klimy mnie pozbawiły złudzeń.

Ksenony miałem.
  • Odpowiedz
@red7000: trzeba bylo używać tego pistoletu do iskier, a jako dziecko nie potrafiłam tego zrobić szybko. od odkręcenia palnika do pstryknięcia iskrą był na pewno dłuższy czas niż gdyby to robił dorosły. i wtedy tak strasznie ogień buchał. wiesz, w zasadzie pewnie trochę poniżej wysokości twarzy.
  • Odpowiedz
@red7000: nie wiem jak można korzystać z tych reliktów przy dzisiejszych cenach i konkurencji. Chyba tylko i wyłącznie dla zabawy w rosyjska ruletkę kiedy to #!$%@? w kosmos
  • Odpowiedz
@r4do5: wspaniała wiadomość. miałam 7-8 lat jak rodzice mzienili kuchenkę, robiłam tak jak mi kazali. dla 5-7letniego dziecka bezpieczne odpalenie zapałki jest w moim odczuciu mniej bezpieczne niż zapalarka i jeszcze bardziej powolne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@red7000: Jakby ktos z tego wpisu byl chetny na nowa, nigdy nie uzywana kuchenke Ewa to mam taka na sprzedaz. Nie wiem czy to taki sam model, ale stoi na strychu, najprawdopodobniej w oryginalnym opakowaniu.
  • Odpowiedz