Wpis z mikrobloga

@Kroledyp: masz okazję napluć mi w ryj przedstawieniem swoich argumentów. ale oczywiście tego nie zrobisz, bo jesteś tępym dzbanem, który coś bezmyślnie palnął, a teraz kurczowo trzyma się swojej wersji, bojąc się przyznać że gówno wie.

dawno takiej autoorki nie widziałem, jak w twoim wykonaniu, mógłbyś zostać maskotką przegrywów xD
  • Odpowiedz
@Kroledyp: nie rozumiem cię, w tym samym wątku potrafisz ładnie i składnie odpisać, i jednocześnie komuś innemu wyzywać matkę. O co ci chodzi? XD

Tak, zwyczajnie uważam że za bardzo się czepiacie każdego szczegółu, połowa tagu zawalona płaczem że ktoś ma złe uszy ktoś inny złe zmarszczki, serial idealny nie jest. Zrobiony dla mas ale tragedii też nie ma i właściwie płacz jest tylko w Polsce

Cały tag wiedźmin to
  • Odpowiedz
Cały tag wiedźmin to nie jest hivemind ze zbiorową osobowością. Wstrzymałbym się ze stwierdzeniami wy my itd. Zgodzę się, że serial dla mas i tragedii nie ma. Zawiódł moje oczekiwania. Idę czekać 20 lat na sensowną adaptację, a nie luźną inspirację. Nie dziwi mnie ten płacz ludzi w Polsce, masa ludzi czytała te książki. Jak na początku lat 2000 wychodziła adaptacja filmowa Tolkiena to ludzie też mieli podobne oczekiwania, być jak książka,
  • Odpowiedz
@razornfs: po tym poznasz p0laczka "fana" wiedźmina, który myśli, że gry mają coś wspólnego z książką xD

-napisz osiem książek

-niech ich główny bohater cierpi z powodu inności, uprzedzeń i błędnych stereotypów

-na każdym kroku umieszczaj wtręty antyrasistowskie

-z krasnoludów
  • Odpowiedz
  • 1
@Kroledyp Problemem jest słaby scenariusz, powymyślano nowe wątki, które nie kleją się z resztą przedstawionego świata. Cały ten świat nie przekonuje do siebie - jest sztuczny i nielogiczny. Postacie które poznaliśmy w książkach i grach, tutaj są kompletnie innymi osobami - z inną historią i charakterem. Lepiej by było, gdyby od razu zrobili serial w świecie Wiedźmina, ale z inną historią, tak jak to jest w "Wiedźmin: Zmora Wilka". Na plus
  • Odpowiedz