Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@Hiter będzie dobrze, przestałem się już poddawać więc nie zwiastuje jakiejś tragedii :D

Ale nie powiem, 2021 to była taka sinusoida i rollercoaster zwątpienia, bankructwa, walki i cholera wie jeszcze czego, że serio trochę czekam na etat.

To mi da (o ironio) o wiele więcej swobody przy działaniu z rękodziełem - i myślę że w końcu będę mógł zainwestować parę tysięcy w tryt, a to już jazda która będzie dla mnie
  • Odpowiedz
@bkwas: robisz kawał świetnej roboty, zresztą już Ci to pisałem. Trzymam kciuki aby kwestia lokalu się rozwiązała. W końcu musi być z górki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla osób które nie miały doczynienia z bkkwas, to mogę zapewnić, że podejście do Klienta jest na najwyższym poziomie. Wsłucha, doradzi, a same produkty wyglądają nieziemsko, w dodatku to rękodzieło, więc każdy jest unikalny na swój sposób ;)!
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@Bigolini ah, jak zawsze dzięki, naprawdę :)

W rękodziele (a przynajmniej w moim bizuteryjnym przypadku) cudowne jest to, że naprawdę nie trzeba być Januszem żeby obie strony były zadowolone, zarówno twórca jak i odbiorca. No i to też zasługa Wykopków, bo to Wy pchaliście mnie w stronę która poszedłem ( ͡º ͜ʖ͡º)

A lokal? Coś już mam rezerwowego. Aktualnie mam 8mkw, a znalazłem 11mkw za 500zł
  • Odpowiedz