Sauna to już inny temat - tutaj problemem jest wysoka temperatura. Zniszczyć nic nie zniszczy, ale nagrzana żywica staje się o wiele bardziej plastyczna i podatna na zarysowania.
Mówiąc szczerze jeśli np. parę razy w tygodniu chodzenis z czymś z żywicy do sauny może spowodować że po roku zżółknie albo stanie się trochę "mętna"
@bkwas: oj tam zaraz fanatyk :P jeden na szyi, dwa przy kluczach do mieszkania, jeden przy kluczyku do polo, kilka przy plecaku, dwa przy pamięci podręcznej, garść rozrzucona w losowych miejscach pokoju, fiolka pod lampą w pokoju i żarówka pod włącznikiem światła + zestaw mini do pokazywania ludziom :D
@mandrake13: Jak się spotkamy jak zawsze będę mieć coś dla Ciebie dziwacznego :D
I serio, jak tak dalej będziesz robić to Ci podaruję moje pudełko wstydu w całości i już nie będziesz miał argumentu że coś nowego potrzebujesz ( ͡°͜ʖ͡°)
@bkwas: dziwacznego? No to brzmi ciekawie :D chyba nie kot w skali 1:1 zalany w żywicy? To by było dziwaczne! I obowiązkowo świecące doklejone oczka xD
A na "pudełku wstydu" można nieźle zarobić, trust me! ( ͡€ ͜ʖ͡€)
@Bartex16: Oo szybko doszła! Cieszę się, że Ci się podoba na żywo - ja zawsze mam małego stresa jak tam ludzie podejdą do mojej roboty już w realu, bo jednak zdjęcia zdjęciami, a co na żywo to na żywo.
Niech służy długo i świecąco Mirku, serdeczne dzięki za zakupy u mnie!
Sauna to już inny temat - tutaj problemem jest wysoka temperatura. Zniszczyć nic nie zniszczy, ale nagrzana żywica staje się o wiele bardziej plastyczna i podatna na zarysowania.
Mówiąc szczerze jeśli np. parę razy w tygodniu chodzenis z czymś z żywicy do sauny może spowodować że po roku zżółknie albo stanie się trochę "mętna"
Nie testowałem i to są moje domysły,
źródło: comment_1639944505CZalO62JdljqI0DYHYPj3q.jpg
PobierzJa cały czas zapominam ile Ty tego masz, chodzący skansen moich dóbr, przekrój wszystkiego co robiłem przez te lata :D
źródło: comment_1639946096X8yQ9wmaTOvF3iH3dw683r.jpg
PobierzI serio, jak tak dalej będziesz robić to Ci podaruję moje pudełko wstydu w całości i już nie będziesz miał argumentu że coś nowego potrzebujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na "pudełku wstydu" można nieźle zarobić, trust me! ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
źródło: comment_1639946565AcwOIpe6gPgvALQwdAQ90H.jpg
Pobierzi dziekuje za gratis
Niech służy długo i świecąco Mirku, serdeczne dzięki za zakupy u mnie!
Wołam @VerneJulius jako pierwszego zwycięzcę. Wpadaj do mnie na stronę i wybieraj takie drzewko najbardziej Ci się podoba :)
No i wołam @Zataok - dostajesz zestaw galaktyczny, daj znać czy chcesz wisiorek czy breloczek czy
źródło: comment_1640020515C1KbEnEdeZCO8PmAtZJ5k4.jpg
Pobierz