Aktywne Wpisy
darkprincewwa +911
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

styxu +174
źródło: 1000007237
Pobierz

źródło: comment_1639547558HKR1MgYhIQ8uzNWPKdV4WY.jpg
Pobierz- całkowicie wolną, anarchistyczną, niewidzialną dla systemu, żyjąca poza społeczeństwem a
- kimś kogo wszystkie działania są monitorowane i by wykonać jakąkolwiek czynność musi okazać dowód ze zachowywał się zgodnie z rozkazami
Jest całe spektrum stanów.
Więc czemu od razu mam wyrzucać dowód? To jakaś tam podstawa aktualnej administracji a więc i tego ze społeczeństwo działa. Taki porządek był okej. I niektórzy ludzie nie chcą iść na
chłopie, powtórzę prościej bo chyba nie paniałeś: tylko p----------y człowiek może uznać legitymowanie się w warzywniaku za coś normalnego. xD
Oczywiście, że ludzie mają prawo wyrażać zaniepokojenie, ale lepiej by było przedstawić na to jakieś wiarygodne dowody/badania, a nie opierać się na nieracjonalnym strachu przed zmianami. Wyrzucenie dowodu osobistego odnosi się do mema,
A wiec. Oczywiście że nie jest. Tylko jest odstępstwem od normy i aktualnego prawa i zwyczajów więc warto o tym dyskutować - ze coś się zmienia i oceniac to czy to jest okej, czy ma więcej plusów niż minusów. Bo teraz mowi się tylko plusach. A można by porozmawiać a nie tak
@JjayPajek: jako Polak który współpracuje z m.in. Włochami - tak, a o co chodzi? ¯\_(ツ)_/¯