Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +156

źródło: comment_1638957877YyBpYGUNAhdOSS7cpLGZeT.jpg
PobierzNa pewno fajne wzorce przekaże dzieciom xD
- tato, jak poznałeś mamę?
xDD
¯\_(ツ)_/¯"
Komentarz usunięty przez autora
W Rosji surogacja jest dobrze uregulowana. Koszt to kilka - kilkadziesiąt tys $. Zależy od indywidualnej umowy.
@Faraluch: ale to nie jest mój problem, tylko rodziców, że są debilami. Jak to wpływa na moje życie?
@kogut_20: z perspektywy k---a dzieci XD to bardzo znamienne że zapomniałeś o tej mało znaczącej stronie tego wszystkiego
@Faraluch: posiadanie dzieci z perspektywy dzieci? Naucz się chociaż po polsku pisać
Poniżej miałeś napisane czemu krytykuję rzeczy nawet jak mnie osobiście nie dotyczą. Krytykuję robienie krzywdy dzieciom przez nieodpowiedzialnych rodziców. I to dokładnie
Komentarz usunięty przez autora
@Faraluch: takie, że powiększanie obcej rodziny ma na ciebie zerowy wpływ, tak samo jak twoja krytyka na tą rodzinę.
@Faraluch: jak się nie wie, co się samemu ma na myśli, to zwykle się głupoty gada XD