Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +156

źródło: comment_1638957877YyBpYGUNAhdOSS7cpLGZeT.jpg
PobierzCiekawe też, że w opisie artykułu jest akurat wzmianka o pracy matki w klubie nocnym, a nie o ojcu który jest mordercą o czym dowiadujemy się
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Sądząc po byłym zawodzie ich mamuśki, ona raczej nie zna takiego pojęcia jak prywatność xD
Jako że zostałem zawołany, to dodam tylko, że myślenie na zasadzie, to nie mój sąsiad, mnie to nie dotyczy, więc mam w dupie, generalnie w tym wypadku ma sens. Jednakże promowanie i przyklaskiwanie patologii jest wybitnie szkodliwe społecznie, i trzeba to piętnować, bo promowanie takich postaw sprawia że stają się one społecznie akceptowalne, i są przez innych powielane, co już może nas dotknąć osobiście. To jest ten realny wpływ
Sprawdźmy
Komentarz usunięty przez moderatora