Wpis z mikrobloga

• 93
@Xuzoun: Musk zasiadając u boku Trumpa dezintegruje cały kraj, wącha się z kremlowskim dyktatorem i oligarchami i doprowadza, świadomie lub nie, do obniżenia poziomu życia milionów Amerykanów. Ludzie mają prawo się bronić przed multimiliarderem-oligarchą. Nikt Muska nie wybrał do rządzenia krajem.

Jeżeli ta para klaunów się nie opamięta, Tesla będzie skończona, bo ludzie albo ją zbojkotują albo będą się bali ją kupić. Pierwszym przejeżdżającym po Musku walcem będzie Europa.
  • Odpowiedz
@wjtk123: NIC nie usprawiedliwia podpalania aut czy niszczenia czyjegoś mienia. Chcą bojkotować teslę? Proszę bardzo - mogą jej nie kupować, nie kupować jej akcji, mogą sobie narzekać ale nie niszczyć czy zastraszać aktualnych właścicieli - to nie jest demokracja
  • Odpowiedz
  • 5
NIC nie usprawiedliwia podpalania aut czy niszczenia czyjegoś mienia. Chcą bojkotować teslę? Proszę bardzo - mogą jej nie kupować, nie kupować jej akcji, mogą sobie narzekać ale nie niszczyć czy zastraszać aktualnych właścicieli - to nie jest demokracja

@Xuzoun: Sprawiedliwość i demokracja są w tym wypadku tylko pustymi sloganami, bo w ujęciu historycznym, podczas konfliktów społecznych zawsze cierpią wszyscy, którzy są w jakikolwiek sposób powiązani ze znienawidzonym ,,reżimem". Tak działają
  • Odpowiedz
@piratestorm: Jesteś Amerykaninem od kilku pokoleń, twój przodek stworzył właściwie produkcję masowych aut, macie rodzinną firmę która jest jedną z największych marek samochodowych, a tu taki pajac z RPA przychodzi i w 20 lat uważa się za Amerykanina który zrewolucjonizował branże motoryzacyjna.
  • Odpowiedz
@wjtk123: ja pierdzele... Na początku nie spojrzałem kto jest autorem i uznałem, że toczymy bekę z jakiegoś prawackiego szura MAGA noname'a z twittera, a tu nagle wtf bo ten noname to przywódca światowego mocarstwa :D
  • Odpowiedz