Aktywne Wpisy

HoroLive +42
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

McAbra +81

#usa #trump #tesla #samochody #auta #polityka
źródło: ts
Pobierzprawdziwy amerykanin z rpa XD
co radzicie?
Można też przypomnieć jak musk pozwał reklamodawców którzy przestali się reklamować na Twitterze.
Taka to demokracja w USA
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-11 095621
PobierzJeżeli ta para klaunów się nie opamięta, Tesla będzie skończona, bo ludzie albo ją zbojkotują albo będą się bali ją kupić. Pierwszym przejeżdżającym po Musku walcem będzie Europa.
Clown word, idiokracja, 1984r. Itp. już jest od 15 lat co najmniej, ale niestety elita intelektualna z wykopu nie zatrzymała tego trendu. Na szczęście w Polsce po ostatnich wyborach jest dobrze i będzie lepiej.
@Xuzoun: Sprawiedliwość i demokracja są w tym wypadku tylko pustymi sloganami, bo w ujęciu historycznym, podczas konfliktów społecznych zawsze cierpią wszyscy, którzy są w jakikolwiek sposób powiązani ze znienawidzonym ,,reżimem". Tak działają