Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: ciezko pojac co siedzi pod glowami tych ludzi. Francja zaplaci kary za Turow a) po coo ? b) co to niby da jak tam kopalnia bedize prawcowac max do 2035. Co potem 70 letnia Le-Sre rozmnozy prad z Francji na polske ? p---------e jak jakiegos czarodzieja z XVII wieku w 2021
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 449
@jaskins: Zwykła populistyczna prawica - gada byle gadać.

A ogromne zdziwienie byłoby wśród PiSowców, gdyby wygrała i jednak nie chciała zapłacić.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@CipakKrulRzycia: ciezko pojac co siedzi pod glowami tych ludzi. Francja zaplaci kary za Turow a) po coo ? b) co to niby da jak tam kopalnia bedize prawcowac max do 2035. Co potem 70 letnia Le-Sre rozmnozy prad z Francji na polske ? p---------e jak jakiegos czarodzieja z XVII wieku w 2021

@jaskins:
Ad a) w ramach jakiegoś dogadania się z Jarkiem? Ciężko powiedzieć co ustalają w tajemnicy
Macron ostatnio też
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: @CipakKrulRzycia: Przecież ona nie tylko nie ma żadnych szans na zwycięstwo, ale nawet nie ma już szans na reprezentowanie swojego obozu, bo ich kandydatem będzie Eric Zemmour (podobno popierany nawet przez starego Le Pena, którego córka już w------a) (ʘʘ)
Swoją drogą polecam Erica, ostatnio miał konwencję i piękne przemówienie zapodał. Troszkę mi przypomina Grzegorza Brauna, tylko że ciut bardziej stonowanego i sporo inteligentniejszego.
  • Odpowiedz
@Nienachalny_Janusz: poczytałem bo nie znałem. Faktycznie takie samo podejście jak Braun czy Bosak więc mu nie kibicuje. Chciałbym by w końcu w Europie powstała prawdziwa prawica co się pozbędzie muzułmanów i obniży podatki. I niech nawet będzie sobie katolicka ale się odwali od lgbt i aborcji. Ale pewnie za dużo wymagam
  • Odpowiedz