Wpis z mikrobloga

Pracuję od 3 tygodni, wiecznie niewyspana, z bolącymi mięśniami, n------------ą głową i trudnościami w zaśnięciu

@Roflcopter112: czy pijesz kawe? miałem podobnie jak piłem dużo kawy, a jak kiedyś musiałem brać antybiotyki przez 3 tyg i nie pic kawy przez ten czas + dłużej to sie oduczylem picia kawy i co ciekawe jestem bardziej wyspany i szybko zasypiam (nawet w 30s)

potem czytalem cos o tym i znalazłem ze picie kawy
  • Odpowiedz
@Roflcopter112 3 lata w takiej pracy. Nie umiem wrócić do normalnego trybu spania. Próbowałem chodzić o tej samej godzinie (jak rzuciłem te prace) I spać regularnie - nic nie pomogło, nieważne ile śpię to ciągle jestem w ciągu dnia senny i niewyspany. Właśnie to pisze o 7 godzinie gdzie wróciłem z pracy o 22, a położyłem się spać o 1, dzisiaj mam dzień wolny i organizm się obudził o 6 bo
  • Odpowiedz
@Roflcopter112: od 6 lat pracuje na trzy zmiany i nie mam problemów z zaśnięciem prawie nigdy. Jedynym wyjątkiem są soboty (co trzeci tydzień), gdy mam zmianę zmiany z popłudniówek na ranki. Mam wtedy drobny problem z zaśnięciem ale kończy się po prostu tym ze zasypam o 1 w nocy zamiast o 22. A zmiany mam tak: 5 dni nocek (od niedzieli 22:00 do piątku do 6:00), potem tydzień popołudniówek (od
  • Odpowiedz