Nie będę szukał konkretnych wypowiedzi bo nie mam na to czasu i chęci, jak zaprzeczasz że coś takiego miało miejsce to twój problem nie mój że zaprzeczasz faktom
Nie będę szukał konkretnych wypowiedzi bo nie mam na to czasu i chęci, jak zaprzeczasz że coś takiego miało miejsce to twój problem nie mój że zaprzeczasz faktom
No tak, bo to wcale nie jest tak, że to ty wysuwasz bezpodstawne zarzuty, które ja wiem, że są bzdurą. I to wcale nie na oskarżycielu leży ciężar dowodu.
Udowodnij mi, że nie jesteś wielbłądem. Jak zaprzeczasz, to twój problem
@MikiGRU: No oczywiście, o to właśnie chodzi. Przypominam, że mówiłeś o idolce, czyli żę generalnie bronią jej bez względu na wszystko i nie krytykują. Widzisz tym się właśnie różni neuropa od konserw, przyznają się do błedu, uczą się i idą dalej. Dlatego też nie mają idoli ( ͡°͜ʖ͡°)
@MikiGRU: I w jaki sposób to zdjęcie dowodzi, że nie jesteś wielbłądem? To tylko zdjęcie dłoni, nie wiem czy twoje, ani czy nie jesteś wielbłądem z przyszytą ręką człowieka. I co z tymi dowodami na to, żę neuropki masowo bronią Lu, skoro już wycofałeś się rakiem z tego idola? Czy przeprosisz?
Nie wycofałem się, poprostu wreszcie zrozumiałeś że neuropa traktowała ją jak idolkę bo wierzyła jej słowu a nie faktom
@MikiGRU: Ok, skoro się nie wycofałeś, to tym bardziej czekam z niecierpliwościa. Ty rozumiem również przeprosisz, jak się okaże, że to jednak twój chochoł? Czy pokażesz przykład losowego wykopka, powiesz że to neuropek i zaorane?
@MikiGRU: No na dc choćby, albo ludzie ogólnie którzy mieszczą się w okołoliberalnych poglądach, tu na wykopie choćby często udzielają się w politycznych tagach. Ja po prostu wiem którzy to ludzie. W skrócie - neoliberałowie dominująco. Przecież nie tak, że ktoś taguje #bekazlewactwa #neuropa i wrzuca jakieś memy, a ty powiesz że to neuropek.
Aha, no i twoje stwierdzenie było takie, żę to ZWYKLE neuropa łyka
@MikiGRU: Nie no, myślę że to takich problemów nie dojdzie, możemy sprawdzić daną osobę jaka jest jej aktywność i czy zaliczymy do neuropków. Z resztą jak masz pokazać, że większość z nich powiela fejki, to chyba nie będzie problemu, jeżeli kilka osób odrzucimy?
Czy już może się obawiasz, że jednak nie będziesz w stanie dowieść tej większości?
ie większość z nich tylko zwykle to neuropa postuje fejki
@MikiGRU: I jak chcesz to udowodnić w takim razie? Był skrypt ile ze znalezisk wykopywanych/postowanych zostało uznane za informację nieprawdziwą, to przedstawisz najczęsciej postujących neuropków i konserwy z wykopu i porównasz, kto wykopuje więcej fejków?
Czy może planowałeś pokazać jakiś jednostkowy przykład i stwierdzić "no widzisz, zwykle to oni"? ( ͡°͜ʖ͡°)
@TenTypZez to jest moje zdanie po prostu xD mogę takie mieć? Siedzę na tym portalu kilka lat i to są moje spostrzeżenia xD co ty p--------z o jakiś skryptach jak ja wciąż nie wiem kto jest w tej neuropie oficjalnie, nieoficjalnie każdy lewus co pisze pod tagiem ale ty masz jakieś swoje kanony xD
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
źródło: comment_1638174727GzAQaYF5TlTEGVCSyC5G6c.jpg
PobierzNie będę szukał konkretnych wypowiedzi bo nie mam na to czasu i chęci, jak zaprzeczasz że coś takiego miało miejsce to twój problem nie mój że zaprzeczasz faktom
@MikiGRU: XDDDDD
No tak, bo to wcale nie jest tak, że to ty wysuwasz bezpodstawne zarzuty, które ja wiem, że są bzdurą. I to wcale nie na oskarżycielu leży ciężar dowodu.
Udowodnij mi, że nie jesteś wielbłądem. Jak zaprzeczasz, to twój problem
Jak znajdę ci neuropę ją broniącą to przeprosisz?
Udowodnić że nie jestem wielbłądem mogę w 30 sek także piękna porażka metafory xD
@MikiGRU: No oczywiście, o to właśnie chodzi. Przypominam, że mówiłeś o idolce, czyli żę generalnie bronią jej bez względu na wszystko i nie krytykują. Widzisz tym się właśnie różni neuropa od konserw, przyznają się do błedu, uczą się i idą dalej. Dlatego też nie mają idoli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idol bo nie weryfikują faktów tylko wierzą jej na słowo, jeszcze jej bronią i obrażają innych ludzi. To jest zachowanie wobec idola
Masz dowód:
źródło: comment_1638195688oMp965msP75n3tGHYKVrIM.jpg
PobierzI co z tymi dowodami na to, żę neuropki masowo bronią Lu, skoro już wycofałeś się rakiem z tego idola? Czy przeprosisz?
XD Nie wycofałem się, poprostu wreszcie zrozumiałeś że neuropa traktowała ją jak idolkę bo wierzyła jej słowu a nie faktom
Poszukam wieczorem a wtedy będziesz musiał przeprosić
@MikiGRU: Ok, skoro się nie wycofałeś, to tym bardziej czekam z niecierpliwościa. Ty rozumiem również przeprosisz, jak się okaże, że to jednak twój chochoł? Czy pokażesz przykład losowego wykopka, powiesz że to neuropek i zaorane?
Aha, no i twoje stwierdzenie było takie, żę to ZWYKLE neuropa łyka
xDDD to daj mi listę bo ja coś ci tu przedstawię a ty powiesz że ten to nie jest z neuropy xD
Czy już może się obawiasz, że jednak nie będziesz w stanie dowieść tej większości?
Czytaj ze zrozumieniem i nie manipuluj
@MikiGRU: I jak chcesz to udowodnić w takim razie? Był skrypt ile ze znalezisk wykopywanych/postowanych zostało uznane za informację nieprawdziwą, to przedstawisz najczęsciej postujących neuropków i konserwy z wykopu i porównasz, kto wykopuje więcej fejków?
Czy może planowałeś pokazać jakiś jednostkowy przykład i stwierdzić "no widzisz, zwykle to oni"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1638200919f0OaKCAb50qbFcV63zNzhL.jpg
Pobierzźródło: comment_16382009447yUPPpnhbIDDVeLAG9IrGh.jpg
Pobierz