Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
To oficjalna doktryna tej partii ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Papudrak: Ewidentnie nie rozumiesz czym jest.
Gorzej, że niektórzy nie wyrastają z tego etapu rozwoju politycznego nigdy.
@Jah00: właśnie słuszności i prawdy nie da się przekazać w kilku zdaniach, w anegdocie, czy przyrównaniu do czegoś z innej dziedziny. Takie formy mogą służyć do łatwej komunikacji (albo w celu podstawowej edukacji, albo żeby wcisnąć ludziom swoje racje - populizm, religia itp). I można ich używać w szkole, ale w prawdziwym świecie nic nie jest takie proste, żeby można było plan na
@TenTypZez: A ja uważam, że po prostu jesteście za głupi żeby je zrozumieć i przewidzieć skutki.
Komentarz usunięty przez autora
Kłania się poniższy wykres, a mówienie o czyjejś wypowiedzi "intelektualny bełkot" szczególnie dotyczy jest ludzi, którzy znajdują się na samym początku tego wykresu.
Samo czytanie książek nie wystarczy, trzeba jeszcze je rozumieć.
Ale co innego komunikacja taka edukująca jak działa generalnie gospodarka, takie podstawy z liceum, a co innego konkretne pomysły na jej naprawę i dyskusje o konkretnych, teraźniejszych problemach istniejącego porządku. A jeszcze co innego
@powiedz: Tak. Młodym to pasuje, a starym nie. Nie mówi to jednak
Komentarz usunięty przez autora
No nie. Żyją w takim świecie, w jakim żyją. Program to nie tylko cel, to przede wszystkim droga do tego celu.