Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
To oficjalna doktryna tej partii ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jah00: A jak myślisz, co jest bardziej prawdopodobne, że wszyscy którzy dawniej Korwinistami zmądrzeli, czy że nigdy nie zrozumieli geniuszu Korwina, razem z całą rzeszą ekonomistów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale spoko, nie winię cię, sam też kiedyś takie głupoty wypisywałem i byłem święcie przekonany, że to inni mnie nie rozumieją.
@Jah00: Uuuuu jaki badass. Specjalista od ekonomii po kilku anegdotach Korwina xD
@Jah00: które konkretnie książki?
@powiedz: Przecież robią to cały czas, a rząd na złość robi inaczej, a potem przyznaje Konfederacji rację.
@Jah00: Korwin to się skończył od kiedy szurów przyjął pod swoje skrzydła. Kiedyś wyborca Korwina (here) był człowiekiem z klasą orajacym lewactwo używając statystyki i badań. Dzisiaj to odklejony debil, patrz takiego bosaka który oburza się, że ktoś chce badanie/źródło na podstawie którego formuje tezy. Rzeciez to już banda clownów w nie dawny Korwin
Btw które z nich czytales? Bo patrząc po wrzuconych przez ciebie linkach to nawet z tego żadnych. Miałeś konkretnie tytuły podać gdzie te swoje rewelacje wyczytałes.
A co do reszty książek z listy - chodzilo mi o jakieś nowsze pozycje, z xxi wieku, (i światowe, a nie kolejny polski fanfiction Austriaków)m, żeby było tam coś rzeczywiście innego niż odgrzewane kotlety i żebym mogła potem popatrzeć na fajne dyskursy albo sobie z kimś podyskutować).
Misesa, Rothbarda i de
@su1ik: Nie wiem skąd taki wniosek, ale jest on błędny.
@Jah00: To może cię jeszcze nikt nie poinformował. To ja zadam ci dwa pytania, abyś mógł wiedzę zgłebić:
1. Które kraje i kiedy stosowały się do ASE?
2. Prakseologia jako narzędzie poznania - co o
@Jah00: a gdzie ja powiedziałam, że nie popieram?
Ale gospodarka wolnorynkowa nie jedną ma twarz. Nie zawsze jest to od razu libertarianizm.
A jeszcze rzadziej ta twarz to skrajne ASE, w którym to:
- nie popieram anachrokapitalizmu, a to