Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +19

źródło: comment_1637868649RqZiIin53nWlgGA5M0Dm1E.jpg
PobierzJa zar zbiłem moje kule o pośladki pewnej typiary.
Też byliśmy bez maski.
Komentarz usunięty przez autora
@EmcePomidor: J-----e ja identriko. Poszedlem bo swiadkowalem i pierwszy raz zalazylem od miesiecy. Pytam tylko czy to konieczne. Policjant tylko sie usmiechnal "bez maski bedzie latwiej rozmawiac). Nikt tam maski nie nosi. Tylko na pokaz przy wejsciu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Renard15:
@Glodny_Lew:
Czemu się chwalicie łamaniem zasad i tworzeniem świadomie niebezpieczeństwa dla otoczenia?
To że nie akceptujecie że wirus istnieje, nie znaczy że go nie ma.
Ja po prostu robie to co politycy
¯\_(ツ)_/¯
Nie robie to co nówią mi że mam robić tylko tobie tak jak sami się zachowują.