Aktywne Wpisy
lukasz-sumo +114
Hejka Mirki
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Źródło: #grubaswpk
#wroclaw #jarmarkbozonarodzeniowy
ugułem przepraszam że tak powiedziałem
! #!$%@? ostatnia mi została( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Jarasznikos: ale oni nie chca rozwiazania. oni chca byc wsciekli i miec o co plakac
Komentarz usunięty przez autora
@d4r3k: No i co z tego? Ktoś dał takie ceny, to widocznie znalazł się ktoś kto za to płaci. Nie chcesz jeść w tak drogim miejscu to jedz w tańszym. Może regulacja cen żywności ci się marzy jak za komuny?
Ziemniaki to rozumiem opiekane z ziołami.
Nie najtaniej, ale akceptowalnie.
Jednak pajda chleba to już na bogato.
@d4r3k: bylem w weekend we wrocku. Tysiace osob, nie dalo sie dopchac do tego by taki cennik sobie z bliska obejrzec. Ludzie chca, to niech placą.
Mam nadzieję, że chleb z dużą iloscią drogich ziaren i jakieś smarowidło z dużymi kawałkami boczku oraz ze 2 ogórki kiszone w zestawie.
I tak drogo, ale jeśli to sama pajda, to nie mam pytań.
https://wroclife.pl/nasze-miasto/dlaczego-miasto-nie-zarabia-na-jarmarku-bozonarodzeniowym/
xD
- stałe koszta ( prąd, gaz, zatrudnienie, odpady, czynsze i najem ) idą o kilkadziesiąt % w górę
- podatki, składki, sradki kolejne podwyżki
- "odbijanie" sobie pandemii które będzie trwać latami
Przed pandemią w #lodz klasyczna pizza typu capri kosztowała 25-28 zł za 45cm a dowóz był przez pizzerię gratis. Dziś ta sama pizza kosztuje 42 zł i