Aktywne Wpisy

AMBIWALENTNYPSIUR +137
Wrzucam to dla przestrogi dla młodych, jeśli was zdradzi kobieta bądź zawiedzie najlepszy przyjaciel nie uciekajcie w alkohol ani w dragi. Jantak zrobiłem i skończyłem na dnie społeczeństwa, jeszcze kilka lat temu naplułbym takiemu śmieciowi w mordę a dzisiaj się nim stałem. Kokaina i alkohol aby zapomnieć i niebczuc bólu. Muszę z tego się uwolnić więc proszę was powiedzcie mi co sądzicie o takim śmieciu może to da mi jakąkolwiek motywację do

goodbadbye +219
trzeba być upośledzonym, żeby lubić zimę
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#wykop30plus #niemcy #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@lukasz-sumo: czyli macie to we krwi :D
Trzymaj się tam mordko, i nie pozwól sobie na głowę wejść. No i zacznij się niemieckiego uczyć.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chodziłeś do pracy
Masz ziomeczkow za granicą
Nie bałeś się wyjechać sam
Miałeś dziewczynę
Znasz angielski
Nie jesteś przegrywem.
Dziękuję czytam wszystkich wpisy i stres odchodzi
Mam nawet chęć i jakaś motywację żeby wstać z wyra i pójść na jakiś spacer po okolicy