Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +394
Tak działa wolny rynek frajerzy, gdyby sól fizjologiczna nie byłaby warta 700$ to nikt by tyle nie płacił tylko negocjowałby dolar dwajścia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ #antykapitalizm
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
plyty_chodnikowe +136
Słyszałem dziś jadąc taksówką utwór którego wokalistka miała tak potworny timbre głosu, tak w---------ą i nachalną manierę i tak z-----e akcentowanie i wypowiadanie wyrazów że aż miałem ochotę r----------ć radio z dwururki, po wpisaniu kawałka tekstu w google dowiedziałem się że to polska s------------------------a #sanah która wyprzedaje koncerty na stadionach. Zauważam głęboką korelację gustu muzycznego polaków z ich wyborami politycznymi (e.g. - są c-----e) #muzyka #wyznanie

Ty, masz pomysł co to za drugi lek na P, żeby łączyć z paroksetynę? XD propranolol na lęki?
skuteczność porównywalna do innych ssri w moim odczuciu z większą ilością sedacji i wyjątkowo nieprzyjemnymi objawami odstawiennymi, chyba tylko klomipramina
Komentarz usunięty przez autora
Ja odstawiałem sertagen z 150mg w trzy dni a dulo przeszedłem z 120 do 60 bez etapu przejściowego a teraz z 60 do 0 też w jeden dzień xD
ja miałem odwrotnie nieco, po parogenie mnie głowa bolała ciągle a paroxinorze nie. o dziwo po 'oryginalnym' (seroxat chyba to był) też mnie bolała
może psychiatrzy tak nie mówią robić, pewnie bagatelizują jak nieprzyjemne odstawienie tego może być bo 'to nie benzo więc co tam'. Nie wiem podręczniki jak
Ogólnie ja brałam kilka miesięcy paro i dla mnie bardzo lek otumaniający, czułam się jak głaz do którego nic nie dociera, po zmianie na wenlafaksyne o niebo lepiej. (Wenla + pregaba)
źródło: comment_1637671282xy6QAJQ6opOR6cwhBrDVG3.jpg
Pobierz