Wpis z mikrobloga

mirki, korzystacie może z subskrypcji https://setapp.com/apps ? Warte to czegoś? Widzę, że na liście appek znajduje się między innymi cleanmymac, którego subskrybuję osobno (co chyba nie ma sensu, jeśli jest dostępny w zestawie.

Pytam, bo natrafiłem na fajną appkę Bartender, ale kupowanie za 8dych aplikacji, do ukrywania ikonek to imo przesada, a też się znajduje w zestawie setapp

#macos #apple #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@glos_zenady: no właśnie rozważam. 4m-ce setapp kosztują mnie mniej więcej tyle, co płacenie za 4m-ce za sam cleanmymac (co i tak robię). Jeśli cleanmymac zawiera się w setapp, a w tej subskrypcji mam dużo więcej apek, to mnie szczerze mówiąc mocno kusi
  • Odpowiedz
Warte to czegoś? Widzę, że na liście appek znajduje się między innymi cleanmymac, którego subskrybuję osobno (co chyba nie ma sensu, jeśli jest dostępny w zestawie.

@Saper86: Jeżeli chodzi o cleanmymac to niewarte w subskrybcji i za darmo rownież, w jakim celu używasz tego programu? Więcej szkody niż pożytku i jeszcze za to płacić.
  • Odpowiedz
  • 0
@devones: Używałem na starym air, który miał 128 lub 256gb dysk i błyskawicznie bzdety pożerały mi miejsce. Aktualnie nie mam tego problemu, ale przyzwyczaiłem się do niego. Poza tym czemu twierdzisz, że jest niepotrzebny? Pełno miejsca zajmują mi bzdety z outlooka, a cleanmymac super sobie z tym radzi. Nie uważam tej appki za niepotrzebną, a już zwłaszcza za szkodliwą
  • Odpowiedz
Jeśli cleanmymac zawiera się w setapp, a w tej subskrypcji mam dużo więcej apek, to mnie szczerze mówiąc mocno kusi

@Saper86: a to nie wiedziałem że tyle kosztuje; wtedy to ma sens. Mnie też jak kolegi wyżej nie przekonał.
  • Odpowiedz