Aktywne Wpisy
gdziemojimbuspiatka +809
Dobra mirki. Mógłby ktoś złapać kciuka za mnie? W wieku 36 lat będę dzisiaj bronił o 14:30 inżyniera #informatyka. Jak się uda na 5 to mimo problemów z depresja i pracy na półtorej etatu będzie dyplom z wyróżnieniem. Trochę #chwalesie trochę #cykamsie
lapko +278
Pracuję właśnie nad serią 50 polskich Pokemonów.
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Od lat moja waga utrzymuje się w granicach 42-45 kg przy wzroście 165, często słyszę, że jestem za chuda, że same kości, że można się na mnie uczyć anatomii. Najwyższy czas to zmienić. Na siłkę chodziłam od wiosny ale bardzo nieregularnie, w tym miesiącu to się zmieniło. Do tego mam teraz nadwyżkę kaloryczną, zajadam kreatynę i białko (nie mylić z Białkiem). Póki co cel jest 50kg. Trzymajcie za mnie kciuki Miruny i Mirunki.
#dieta #silownia #rozowepaski
ROWNOSC ! DLA WSZYSTKICH !!
HOW DARE YOU
Komentarz usunięty przez autora
A przytyć można z siłownią budując masę mięśniową i bez, sam oceń co bardziej estetyczne.
@fren-: ale na keto masz zwiększoną podaż tłuszczy, a nie białka, więc co to w ogóle za dowód?
Komentarz usunięty przez autora
Przy budowaniu mięśni optymalna ilość to 2g/kg masy ciała
I nie, nie pochorujesz się od tego nawet jak będziesz jeść więcej - przestań powielać mity.