@WolfSky: Wielu z nich gdyby zostawić samych sobie w ten sposób by egzystowało. W koło syf, brud, nie potrafią przygotować sobie posiłku tylko czipsy, cola, ewentualnie coś zamówi. Na Reddicie często są wrzucane zdjęcia takich ludzi, którzy nawet śmieci i butelki trzymają w pokoju, z którego wychodzą tylko na dwójkę.
@Phyrexia: Oto instagramerki,. W koło syf, brud, nie potrafią przygotować sobie posiłku, tylko czipsy, cola, ewentualnie coś zamówi. Potrzebuje im jeszcze atencji, miliony na koncie i nie potrafią zrobić imbu na 1 lvl ( ͡°͜ʖ͡°)
@Beik: Ile jest takich instagramerek, a ile niebieskich pasków którzy nie potrafią nawet posprzątać wokół siebie a co dopiero przygotować sobie coś bardziej złożonego niż odgrzewana pizza z biedry?
@Phyrexia: oho, nie wiem w jakich towarzystwach się obracasz, ale czasy dziadków już trochę mijają. Mało znam kumpli, którzy obiadu nie potrafią przygotować ;) W sumie to żadnego? Z porządkiem to też różnie, bo laski to również bałaganiary.
@Logytaze: Nigdy nie miałam z tym problemu. Ironicznie wpis do którego najwyraźniej nawiązujesz dotyczył niepotrafienia zrobienia kawy przez stażystkę, a nie tego że ja sobie nie umiałam zrobić. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1637222900t2Za7ENCWI0UyzGViCJKMM.jpg
Pobierzźródło: comment_1637224333kXvgB2oynWkXIFRLLHtspn.jpg
Pobierz@Phyrexia: A ty nauczyłaś już sobie robić kawę czy nadal wysługujesz się stażystkami w pracy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Phyrexia: Wystarczy czasem wyjść z wykopu na zewnątrz, by dowiedzieć się że gadasz bzdury. ¯\_(ツ)_/¯
*Nie chce im się