Wpis z mikrobloga

Siema młodzi pokuci!

Dla wszystkich początkujących koksiarzy… nie bądźcie zadowoleni z tego że łapa urosła 3cm, nie bądźcie zadowoleni z tego że wyciskanie 15kg więcej i siadacie 20kg więcej.

Wchodząc na te głupie 250mg e5d, stać Was na o wiele więcej i nie szukajcie wymówek że to tylko teść, bo to nie jest tylko teść i tak naprawdę ten pierwszy kontakt zazwyczaj jest największym bodźcem dla ciała.

Nie blokujecie się myślami (wystarczy że przysadka już zablokowana xD), wkręcajcie sobie w głowę że jesteście maszynami, że teraz to dopiero d--------ę, jarajcie się każdym treningiem i sami zobaczycie że efekty zaczną przychodzić szybciej.

*Chyba że bierzecie testosteron jako leczenie problemów psychicznych, bo widzę że ostatnio co druga osoba z testem 600ng/dl po przeczytaniu objawów niskiego, nagle wszystko ma, oprócz niskiego wyniku testa. xD

*Tak, tak, wiem że to ja dzwonię, ale niech 2 osoby to wezmą do siebie i zmienią myślenie i już będę zadowolony.

*Na zdjęciu efekt oczywiście dłuższego stosowania i nie tylko teścia, daje dla zwrócenia uwagi, chociaż c--j to pewnie da. ;)

#lewusmusisz
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
#silownia
#mikrokoksy
Lewusx - Siema młodzi pokuci!

Dla wszystkich początkujących koksiarzy… nie bądźcie...

źródło: comment_16369034427Fb60yIbl8Wok1JFPwb3xv.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Lewusx ja naturalnie sobie tak mówię xD w przyszłym roku planuje jakąś kurację solo teściem, zobaczymy co wtedy będzie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz