Aktywne Wpisy

cleveland +8
Mirasy właśnie zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości i chcieli wręczyć mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziłem w aplikacji że mam 16 więc przekraczam limit i mogę stracić uprawnienia więc nie przyjąłem mandatu. Policjant mówił że sprawdzał moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane że jest 16 a poniżej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoś może mi to wyjasnić?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
źródło: temp_file4848847262686250980
Pobierz
grzesiek23Gda +12
No dobra. Jakie są Wasze top fabularnie?
Moje:
Detroit Become Human
RDD2
Cyberpunk Phantom Liberty
#gry #pcmasterrace #ps5 #ps4 #xbox
Moje:
Detroit Become Human
RDD2
Cyberpunk Phantom Liberty
#gry #pcmasterrace #ps5 #ps4 #xbox

źródło: comment_1636269665DNIZ1BdHLM4zvG4AkehE0w.jpg
Pobierz@LetMeStay: Chyba w PRL-owskim katalogu, który miał przekonać Polaka, że żyje się tu tak samo jak w Ameryce.
Przejmowanie ziemi po dziadkach kojarzy mi się z zapuszczoną oborą, wodą ze studni, drewnianym wychodkiem, zasranym trawnikiem przez kury, wilczurem na łańcuchu, gnijącą stodołą i eternitem na budynkach.
@Logytaze: Właśnie, kojarzy Ci się, bo nigdy tego na oczy nie widziałeś xD Wyobraź sobie, że ten obrazek spoko oddaje jak to u mnie wyglądało, z tymże u mnie jest budynek wyższy wybudowany jeszcze w latch 70., stodoła murowana, która stoi do
Śmigało się na rowerku Reksio albo Pinokio. Na komunię się dostawało Gila albo Wigry3 tudzież BMXa ehhhh
Kiedyś to były czasy.