d-----------e im tekstami w stylu "uuu chłop prosi o pomoc. słaby chłop, incel. buuuu".
@altruistyczny: to fajne masz projekcje, bo nic takiego nie napisałem.
Weź się ogarnij koleś. Pomyśl trochę. Rusz głową. Wczuj się w inną perspektywę niż twoja własna. I to nie najazd na ciebie tylko dobra rada. Pomyśl jak czuje się człowiek który potrzebuje pomocy ale jej nie przyjmie bo w dzieciństwie mu wmówiono że to oznaka słabości?
@altruistyczny: Ty mordo ale co to ma do rzeczy w swietle cytowanego fragmentu? Dobry poczatek to uswiadomienie sobie, ze obwinianie innych gowno da. Potem dopiero moze do czlowieka dotrze, ze czas sie mocniej upominac o pomoc, z drugiej strony i tutaj mysle, ze trzeba ludzi nauczyc gdzie jest granica wsparcia a bycia toksycznym czy niewdziecznym wampirem energetycznym, bo to czesty problem.
@Xysz: Kolo nie określił mianem śmieci ludzi obwiniających innych o swój przegryw. On obwinił tak wszystkich przegrywów. Nawet tych którzy o siebie walczą. I za to że o siebie walczą dostają kosę od społeczeństwa.
Planujemy z narzeczona dziecko. Nie widze rodzenia go w Polsce w obecnych warunkach.
@altruistyczny: nie mam mozliwosci zweryfikowania org. wypowiedzi. Ekstrapolacja na wszystkich przegrywow to zle, ale z tego co piszesz sam jestes przeciw tym strajkom.
Czyli co... mamy rownac w dol zamiast w gore? Zamiast wiekszy focus na facetow, to grunt by byl mniejszy na kobiety? Bo nie wiem czy wiesz ale m.in. to za
Komentarz usunięty przez moderatora
czyli przyznajesz że ty i tobie podobni nienawidzicie cierpiących mężczyzn? smutne.
@altruistyczny: to fajne masz projekcje, bo nic takiego nie napisałem.
widziałem. sprawdziłem twoją historię. i ty nie pisałeś takich rzeczy. ale neuropa, białorycerzyki i mizoandryczki już tak. często gęsto.
@altruistyczny: no to nie mam zamiaru prowadzić dalszej dyskusji. Miłego wieczoru
Komentarz usunięty przez autora
Ty mordo ale co to ma do rzeczy w swietle cytowanego fragmentu? Dobry poczatek to uswiadomienie sobie, ze obwinianie innych gowno da. Potem dopiero moze do czlowieka dotrze, ze czas sie mocniej upominac o pomoc, z drugiej strony i tutaj mysle, ze trzeba ludzi nauczyc gdzie jest granica wsparcia a bycia toksycznym czy niewdziecznym wampirem energetycznym, bo to czesty problem.
Kolo nie określił mianem śmieci ludzi obwiniających innych o swój przegryw. On obwinił tak wszystkich przegrywów. Nawet tych którzy o siebie walczą. I za to że o siebie walczą dostają kosę od społeczeństwa.
Planujemy z narzeczona dziecko. Nie widze rodzenia go w Polsce w obecnych warunkach.
@altruistyczny: nie mam mozliwosci zweryfikowania org. wypowiedzi. Ekstrapolacja na wszystkich przegrywow to zle, ale z tego co piszesz sam jestes przeciw tym strajkom.
Czyli co... mamy rownac w dol zamiast w gore? Zamiast wiekszy focus na facetow, to grunt by byl mniejszy na kobiety? Bo nie wiem czy wiesz ale m.in. to za
Kolo pisał coś w stylu "kto się przejmuje utylizacją śmiecia" z tego co pamiętam. Jak nue wierzysz to pytaj go.