Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

d-----------e im tekstami w stylu "uuu chłop prosi o pomoc. słaby chłop, incel. buuuu".

@altruistyczny: to fajne masz projekcje, bo nic takiego nie napisałem.

Weź się ogarnij koleś. Pomyśl trochę. Rusz głową. Wczuj się w inną perspektywę niż twoja własna. I to nie najazd na ciebie tylko dobra rada. Pomyśl jak czuje się człowiek który potrzebuje pomocy ale jej nie przyjmie bo w dzieciństwie mu wmówiono że to oznaka słabości?
  • Odpowiedz
@AgentGRU:

to fajne masz projekcje, bo nic takiego nie napisałem.

widziałem. sprawdziłem twoją historię. i ty nie pisałeś takich rzeczy. ale neuropa, białorycerzyki i mizoandryczki już tak. często gęsto.
  • Odpowiedz
@altruistyczny:
Ty mordo ale co to ma do rzeczy w swietle cytowanego fragmentu? Dobry poczatek to uswiadomienie sobie, ze obwinianie innych gowno da. Potem dopiero moze do czlowieka dotrze, ze czas sie mocniej upominac o pomoc, z drugiej strony i tutaj mysle, ze trzeba ludzi nauczyc gdzie jest granica wsparcia a bycia toksycznym czy niewdziecznym wampirem energetycznym, bo to czesty problem.
  • Odpowiedz
@Xysz:
Kolo nie określił mianem śmieci ludzi obwiniających innych o swój przegryw. On obwinił tak wszystkich przegrywów. Nawet tych którzy o siebie walczą. I za to że o siebie walczą dostają kosę od społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@mllw90: p--------z.

Planujemy z narzeczona dziecko. Nie widze rodzenia go w Polsce w obecnych warunkach.

@altruistyczny: nie mam mozliwosci zweryfikowania org. wypowiedzi. Ekstrapolacja na wszystkich przegrywow to zle, ale z tego co piszesz sam jestes przeciw tym strajkom.

Czyli co... mamy rownac w dol zamiast w gore? Zamiast wiekszy focus na facetow, to grunt by byl mniejszy na kobiety? Bo nie wiem czy wiesz ale m.in. to za
  • Odpowiedz