Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wfyokyga +76
Można pomylić z prawdziwością
źródło: temp_file3184615086016513648
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file3184615086016513648
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Więc czego oczekujesz
źródło: comment_1636232691mHy4Fzan3PvZK5E0RXFInT.jpg
Pobierzalbo bardziej tu: auctionpiracy@noa.nintendo.com.
@ultek85: ale co im napiszę? Że prywatna osoba wystawiła kilkanaście ofer z chińskimi kartami? No bez jaj. Na ebayu jest przecież to samo. A z tego co wklejali w poprzednich znaleziskach allegro odwala gorsze rzeczy np z promowaniem dużych sprzedawców sprzedających podróbki ubrań.
Komentarz usunięty przez autora
@ultek85: Obawiam się, że zamiast pozbycia się trudnego problemu podróbek mógłbym sprawić, że nintendo traktowały jeszcze bardziej Polskę jako kraj trzeciego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@ultek85: Oj panie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1636235652esbFawDZ5rFbjRngDOs0e9.jpg
Pobierz@Kryspin013: Ty piszesz o tym co jest teraz dopiero ja mówię o tym:
https://www.youtube.com/watch?v=0eEG5LVXdKo
Tak, było 66 takich reklam!
A co do tego, że ciągają sprzedawców to owszem, tylko jakoś nie ciągają użytkowników prywatnych za to, że używają piratów.
@Kryspin013: sprzedaż podróbek w naszym kraju jest zabroniona i karalna:
https://bezprawnik.pl/sprzedaz-podrobek-odpowiedzialnosc-karna/
@ksiak: Bo to by było debilne, wpływało by na PR i nie przynosiłoby żadnych problemów. Użytkownicy nie są źródłem problemu a sprzedawcy.
@Ercefet: Weź pod uwagę, że są tu ludzie co dają się nabrać na buty albo perfumy za kilka stówek. Czasami nawet tak "ipohny" sprzedaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kryspin013: gdyby użytkownicy nie szukali produktów za darmo to sprzedawcy by ich nie oferowali. To tak jak z przebiegami samochodów gdzie wszyscy chcą poniżej 200kkm.
@makaronzjajkiem: Tak się kręci biznes.
Edit złą grę wkleiłem ale ogólnie 5$ to wszystkie gry na aliexpress kosztują jak kupujesz na sztuki. A nawet nie sprawdzałem czy to najtańsza oferta xD
źródło: comment_1636242561GTbJeJUPAhCta9D6Efrq8u.jpg
Pobierz