Aktywne Wpisy

adisoniusz +337
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +81
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

@szlovak: To jest taki mit, że japierdziele. Jak się wgryziesz w temat to jest nieprawda. Aż mi się nie chce tego opisywać całego. Mogę ci jutro tu wkleić bardzo
Czym oni się od siebie różnią?
@szlovak: Napisz to wykopkom pod tagiem #windows Kilka losowych linków z googla:
@Kryspin013: ale nie ma wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°). Hipokryzja jest latanie za ludzmi na forum i banowanie ich za wspomnienie o romach, gdzie samemu się wybił na filmie z piracka konsolą (gdzie wiedział, ze są tam same piraty). I wiem,
Wtf, napisałeś że nikt nie musi nigdzie chodzić. To ci wysłałem kilka przykładów, że wykopki łaziły na komendę a ty robisz fikoła, że niezwiązane z tematem.
Mam
@szlovak: Tak, OEM czy BOX możesz przenosić, MAK już nie, z oczywistych względów. A to praktycznie 99% kluczy z allegro.
@Kryspin013: Oni zwykle nie sprzedają windowsa za 10 bo jest on wart dużo więcej. Także łatwo ich odróżnić od większości oszustów.
@szlovak: typie, nigdzie nie napisałem, że nie wolno odsprzedawać. W felietonie masz info na jakich zasadach według wyroków unii to się powinno odbywać by było legalne. Ty jednak dalej ciągniesz dyskusję sam ze sobą. Ja o zupie, ty o dupie xD