W dniach 8–10 października 2021 roku w Warszawskiej Szkole Filmowej odbyła się dziewiąta już edycja Pixel Heaven, wydarzenia poświęconego branży growej, z dużym naciskiem na aspekt retro. Odwiedzający przez trzy dni mogli wziąć udział w licznych prelekcjach odbywających się w sali znajdującego się naprzeciwko kina Elektronik, a także skorzystać z dobrodziejstw różnych atrakcji na dwóch piętrach warszawskiej filmówki. Również i ja miałem przyjemność spędzić w ten sposób weekend wraz z innymi fanami elektronicznej rozgrywki. Relacja z Pixel Heaven 2021 #relacja #warszawa #pixelheaven #gry #grybezpradu #retrogaming #nerdheim
W sumie to fajnie mają te kobiety. Wbijasz na streama, pijesz za darmo, a potem jeszcze wytaczasz sprawę w sądzie i wpada luźne 20 tysięcy na konto ( ͡°͜ʖ͡°)
W dniach 8–10 października 2021 roku w Warszawskiej Szkole Filmowej odbyła się dziewiąta już edycja Pixel Heaven, wydarzenia poświęconego branży growej, z dużym naciskiem na aspekt retro. Odwiedzający przez trzy dni mogli wziąć udział w licznych prelekcjach odbywających się w sali znajdującego się naprzeciwko kina Elektronik, a także skorzystać z dobrodziejstw różnych atrakcji na dwóch piętrach warszawskiej filmówki. Również i ja miałem przyjemność spędzić w ten sposób weekend wraz z innymi fanami elektronicznej rozgrywki.
Relacja z Pixel Heaven 2021
#relacja #warszawa #pixelheaven #gry #grybezpradu #retrogaming #nerdheim
źródło: comment_1635534030QHuyHI0gAXT9W5IL5umpbx.jpg
Pobierz