Aktywne Wpisy
kryspin_69 +141
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +156
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Chodzi mi o to, że ktoś kupił sobie mieszkanie nad sobą, wyciął dziurę w suficie i zrobił sobie schody?
Bo tak się składa, że sąsiad zamierza sprzedać mieszkanie nade mną i naszła mnie myśl xD
#budownictwo #mieszkanie #architektura
Poza korowodami formalnymi taka adaptacja pochłonie mnóstwo pieniędzy na dostosowanie i parteru i piętra do nowych funkcji.
Byłem dawno temu w takim dziele sztuki zbudowanej przez JW Construction i o ile właściciel był dumny jak paw to mimo sporego na tamte
Stary cygan spał zawsze w przejściu na klatce, często obrabiał kury, mileli sporo miejsca ale to i tak musieli zająć suszarnie xD najfajniejsze w tym to było że dzięki temu mieliśmy 2 balkony xD. Temat rzeka może kiedyś poopowiadam jak wspaniały rząd wspieral ich w nic nie
Nie pamietam dokładnie adresu ale gdzieś tu:
https://www.google.pl/maps/@51.1356946,17.0703593,210m/data=!3m1!1e3