Wpis z mikrobloga

@Mav: @Mac02: Zatem obyście byli w tych "tylko" iluś tam procentach! Skoro to takie drobne, praktycznie nic złego nie znaczące, to wam się należy! Nie możecie mieć nic przeciwko!

• Odpowiedz
  • 0
@HAL__9000 macie?? Jak juz to MAMY. ale sa inne rzeczy które mnie bardziej przerażają niż własną śmierć za 50 lat, więc staraj sie bardziej
  • Odpowiedz
@Mac02
Z tym, że natale plenią się dosłownie jak robaki, jak plankton dorabiając do tego cel, którego nie ma i skazując, pod przymusem na ten "cud" nowe istoty. Chyba świadczy to o zacietrzewieniu i ograniczonej świadomości.
  • Odpowiedz
  • 0
@kopawdupeswiniom wiesz ze komunistyczne Chiny decydują za ciebie ile i czy możesz mieć dzieci jak i nazistowskie Niemcy decydowały kto aby najlepiej sie rozmnażał. Czy uważasz ich politykę za słuszną?
  • Odpowiedz
@Mac02

Nie, to jest banda cwanych troglodytów. Ja niestety nie mogę za nikogo zdecydować - natomiast piętnować jakieś najbardziej już tak. Natomiast jeśli cywilizacja doszłaby to momentu rozwoju pozwalającego na wygaszenie wszelkiego życia we Wszechświecie to podjąłbym taką decyzję.
  • Odpowiedz
  • 0
@kopawdupeswiniom wiek ma bardzo duże znaczenie w postrzeganiu świata. Wiek i doświadczenie życiowe. Wiadomo, nie każdy 30 latek jest bardziej doświadczony od 20 latka, ale statystycznie będzie.
  • Odpowiedz