Aktywne Wpisy

Rembrant +579
Zapraszam do #rozdajo papryczek Carolina Reaper osiągającej około 2 200 000 SHU. Do wygrania 100g papryczek
Gdyby ktoś chciał kupić na sos czy spróbować to zapraszam
Allegro
Inne moje aukcje
Gdyby ktoś chciał kupić na sos czy spróbować to zapraszam
Allegro
Inne moje aukcje
źródło: IMG_20250830_091754
Pobierz
kluha666 +3
źródło: 1000010627
Pobierz

#polowanie #darzmirko
źródło: comment_16341891920reIYXf5R13VhyrmRZlRUz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Ranger niweluje hałas jak o coś stukne
@NamietnyDzwigowy delta roh 8x56
@n0xx kurtka tagart z kamuflażem a reszta to mix z Decathlonu i innych odzieżowych
@PanKracy582: nie trzeba być bambistą. Bambistą nie jestem, ale uważam myśliwych za p-----w. Ktoś zabijający losowe zwierzęta dla przyjemności ma coś z głową.
@gregor40: Możnaby, tak jak w niektórych stanach USA.
mam sarny dziko żyjące obok siebie i powiem ci przeyebane mają coraz bardziej z roku na rok, jak nie samochody, to dzikich leśnych terenów praktycznie nie już nie ma tak żeby miały jak spokojnie żyć, przez to się wpieprzają na działki prywatne w poszukiwaniu jedzenia, a jeszcze tacy jak ty hobbystycznie je zabijają. (-
Komentarz usunięty przez autora
nie musisz mnie wołać jak rozwijasz swoją świętą misję wyjaśniania innym jak bardzo jestem nie warty uwagi :))))
@Tymajster:
czyli co, nie trzeba regulować ilości zwierzyny? bo od tego są myśliwi (między innymi)
Czasem się zastanawiam czy nie wpadnę rowerem do lasu gdzie właśnie odbywa się jakieś polowanie.
Gdzieś takie rzeczy są ogłaszane?
@Haffas: ale z łuku
@gregor40: czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czemu tak rano? Jak chodzę po polach w normalnych godzinach to zwierzyny sporo a widoczność dużo lepsza.
Chyba że chodziło ci o te z tablic informacyjnych( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_16342251067NYzI6OqSm8TstpeI5AFig.jpg
Pobierz