@gregor40: prostym ludziom wystarczają proste 'zabawy' cieszę się, że mimo swojej ułomności potrafisz czerpać radość z życia powtórzę prośbę- zostaw mnie już w spokoju bo jesteś
Miałem dziś kilka okazji do strzału, ale jednak w przeciwieństwie do pękających dup na wypoku, nie robiłem hałasu ( ͡º͜ʖ͡º)
Musicie ogarnąć że stereotyp Janusza z wąsem który wali wódę na ambonie i strzela do wszystkiego co się rusza jest kreowanym obrazem przez media i społeczeństwo aniżeli prawdziwym odzwierciedleniem myślistwa przynajmniej w większości przypadków ( ͡º͜ʖ͡º)
@PanKracy582: Miras, a może Ty musisz wytrzeźwieć?
@Klozapina: on nie jest pijany, on zawsze tak p------i. xD Tonem edukującym wali banałami, oświetleniowiec xD Ludzie sobie z niego jaja robią, bo ewidentnie nie domaga intelektualnie, chociaż jakąś tam wiedzę ma, a ten się nakręca z misją "wyjaśnienia" każdego. xD
@ak_kubel weź odstrzel te co mi co noc przy drogach łażą jak pracuje (jeżdżę). Jakby mieć czym to ustrzelić, to bym dziennie pewnie z 5 szt przywoził ( ͡°ʖ̯͡°). A i na drogach bezpieczniej
#polowanie #darzmirko
źródło: comment_16341891920reIYXf5R13VhyrmRZlRUz.jpg
Pobierz@gregor40:
prostym ludziom wystarczają proste 'zabawy'
cieszę się, że mimo swojej ułomności potrafisz czerpać radość z życia
powtórzę prośbę- zostaw mnie już w spokoju bo jesteś
Komentarz usunięty przez moderatora
@lordwiseguy_prime:
w sensie, że my, wykopki?
bo jesteśmy wykopkami ¯\_(ツ)_/¯
Musicie ogarnąć że stereotyp Janusza z wąsem który wali wódę na ambonie i strzela do wszystkiego co się rusza jest kreowanym obrazem przez media i społeczeństwo aniżeli prawdziwym odzwierciedleniem myślistwa przynajmniej w większości przypadków ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_16341978327dflYSRhN5deIIFcJNHnsP.jpg
Pobierz@Klozapina: on nie jest pijany, on zawsze tak p------i. xD
Tonem edukującym wali banałami, oświetleniowiec xD
Ludzie sobie z niego jaja robią, bo ewidentnie nie domaga intelektualnie, chociaż jakąś tam wiedzę ma, a ten się nakręca z misją "wyjaśnienia" każdego. xD
Komentarz usunięty przez autora