Aktywne Wpisy
EmDeCe +515
Mega_Smieszek +249
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
I to wszystko bez nienawiści, p0lek i czadów. Co zrobili nieudacznicy życiowi? Zaczęli #!$%@?ć tag. Mogliby go po prostu zignorować, nie, trzeba było zniszczyć cudzą inicjatywę. Autor naprawdę grzecznie prosił o niezamieszczanie tu toksycznych treści. Został przez to wyśmiany i zmieszany z błotem.
Taki nieudacznik życiowy nie przepuści okazji by komuś dokuczyć gdy wyczuje słabszego od siebie. Ta akcja dobitnie pokazała czym przegryw jest a czym nie jest, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś złudzenia, że są to smutni nieszczęśliwi ludzie jak z opisu wyżej a nie terroryści, to chyba pora by przejrzał na oczy.
Rozumiem, że każdego kto wytyka hipergamię i bezduszność polek nazwiesz terrorystą?
Neuropki tego już nie powstrzymacie, 30/40% młodych facetów przed 30stką musi żyć samotnie bo urodzili się w biednej rodzinie, dostali słabe geny, przeżyli traumy..
Zmiana nadchodzi i tej zmiany już nie powstrzymacie, marne próby zdyskredytowania tagu #przegryw nic wam nie dadzą, ten wasz śmieszny tag zdechnie śmiercią naturalną.
@Pierorzek: Oni to robią, bo to jest proste i łatwo daje atencje. Na wykopie każdy sam musi sobie filtrować treści. Nie podoba Ci się dana osoba na tagu? Cyk na czarno. Tak to działa na każdym mikroblogu i tak zawsze będzie.
@mathias94: to chyba statystyki z 2017, teraz w wieku 16-29 partnerki nie ma 72% mężczyzn
@maximilianan: ja chetnie przez cale zycie pracuje nad wzorcami, ale powiedz mi jak mam pracowac nad wzorcem brzydkiej mordy?
@Pierorzek: zdziwilbys sie gdyby sie okazało, ze 0,1% mlodych chlopakow to prawiczki? w jakiej ty #!$%@? bance zyjesz?
Komentarz usunięty przez moderatora
źdźbło w oku bliźniego widzicie, a belki w swoim nie dostrzegacie