Aktywne Wpisy
diGIO +117
Oto zdjęcie bandyty, który w Koszalinie dokonał brutalnego napadu w biały dzień z użyciem noża. Celem usiłowania morderstwa był 82-letni mężczyzna i 78-letnia kobieta, mężczyźnie zadano kilka cisów nożem. W myśl zasady zbije termometr to nie będę miał gorączki, Polska policja nie ujawniła imienia ani narodowości bandyty.
Ale jest jedna charakterytyczny poszlaka która aż bije z załączonego zdjęcia, mianowicie tylko jedna narodowość jest skłonna założyć białe mokasyny do dżinsów.
Skala przestępstw urosła
Ale jest jedna charakterytyczny poszlaka która aż bije z załączonego zdjęcia, mianowicie tylko jedna narodowość jest skłonna założyć białe mokasyny do dżinsów.
Skala przestępstw urosła
mickpl +266
"Nie znam nikogo z starszego pokolenia kto wziął hipotekę do 60 roku życia."
Bo hipoteki pojawiły się dopiero ok. 2002 roku XD
W sumie nawet lubię to pitolenie starych ludzi że to wcale nie tak, że po prostu dostali kwadrat za frajer - podczas gdy wszyscy dostali kwadrat za frajer, bo innych opcji po prostu nie było.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #kurlakiedystobylo
Bo hipoteki pojawiły się dopiero ok. 2002 roku XD
W sumie nawet lubię to pitolenie starych ludzi że to wcale nie tak, że po prostu dostali kwadrat za frajer - podczas gdy wszyscy dostali kwadrat za frajer, bo innych opcji po prostu nie było.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #kurlakiedystobylo
#android #iphone #smartfon #telefony
A najlepsze jest to, że chyba nikt już nie zwraca uwagi kto jaki ma telefon. Taki szpan przed samym sobą.
Ja #!$%@?, porownujesz auto które ma chronić Cię w razie wypadku oraz niezawodność tego auta do telefonu?
Ciekawostką może być to że jak byłem w UK to nie działały żadne karty SIM i jak sprawdziłem po IMEI to był na czarnej liście xD nie
Telefon za mniej niż 3k (mówię o nowych tel, androidach) nie ma sensu, po roku będzie nadawał się do wymiany bo nawet internetu się na tym nie będzie dało przeglądać. Pomijając brak featuresow typu dobre face id/touch id, NFC, 120hz, ładowanie
@ks2m: zwłaszcza że większość kupujących flagowce robi to na kredyt albo dostaje od rodziców. Jak wydajesz więcej kasy na telefon niż twoja tygodniówka to jesteś głupcem
Komentarz usunięty przez autora
Ja wolałem wydać 2500zł na Xiaomi Mi10T Pro aby mieć:
- ekran 144Hz
- 8GB ram
- Snapdragon 865
- IRDE (co jest rzadkością w smartfonach)
- 256GB wbudowane
- Stabilizację optyczną
- Nagrywanie w 4k 30 i 60fps (na też nagrywanie 8k 30fps)
- Głośniki stereo
Często gram, zdarza się w drobne gry jak i te bardzo rozbudowane z np. niesamowitą grafiką, a co za tym idzie,
fixed
Zalety androida:
- pełna funkcjonalność Bluetooth'a
- irda
- czytnik linii papilarnych w ekranie lub z boku
- instalowanie zewnętrznych aplikacji (jest znacznie łatwiej w Android'zie)
- gry i kompatybilność kontrolera (jest ogromna ilość firm produkujących kontrolery pod smartfony, a wiele z nich działa też na PC i konsoli)
- edycja plików/folderów jest znacznie bardziej zaawansowana w fabrycznych aplikacjach, a co dopiero z Sklepu Play czy po ,,zrootowaniu" smartfona.
Android