Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blare: te czaty mają chyba podgląd co piszesz, jeszcze zanim to wyślesz
Ja pamiętam że kiedyś jakieś używałem i było widać w czasie rzeczywistym co kto pisze
  • Odpowiedz
@Sanremu: taki protip - pójdź do jakiegoś punktu UPC w centrum handlowym czy coś takiego. Mi babka powiedziała że "oficjalnie" nie ma jak zerwać umowy bez konsekwencji i kombinowania.
W praktyce, babka może wysłać mi od ręki maila z aktualizacją regulaminu (zmiana warunków umowy). Ja stojąc przy niej tego maila odbieram, odpisuję że nie akceptuję nowych warunków umowy, co powoduje że umowa jest zrywana ze skutkiem natychmiastowym z winy UPC.
  • Odpowiedz
@xerxes931: i co oni tam aktualizują, że niby mogą sobie tak o, znikąd proponować zmianę regulaminu? Przecinki dopisują?

W sensie, że co konsultant zmienia względem starego, żeby przeszło jako aktualizacja?

I regulamin nie powinien być flasz każdego taki sam?
  • Odpowiedz
@blare: kur*a co?! no wątpię...

@majkkali: Mówi prawdę. Live chat często pokazuje co dana osoba pisze w trakcie, pozwala się to przygotować zanim dostaniemy odpowiedz.
  • Odpowiedz
@majkkali: no to nie wątp bo dokładnie tak jest, myślisz, że dlaczego Ci tak szybko odpisują? Oni mają po 5-6 czatów na jedną osobę na raz, jakby tak czekali na każdego co napisze i dopiero to ogarniali to byś po 20-30 min na odpowiedź czekał. Nie wiem czy wszyscy z takich korzystają ale ecommerce przy którym pracowałem rok temu właśnie taki miał (i to gotowiec, bo nie chcieli swojego tworzyć)
  • Odpowiedz
bzdura

@majkkali: Niestety ale tak to działa, nawet na szkoleniu w jednej z firm których produktem jest taki właśnie "czat" pokazywano mi w jaki sposób efektywnie zarządzać stanem i wysyłaniem tekstu pod spodem. Co ile czasu wysyłać tekst, i jakich narzędzi typu 'debounce' użyć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Inguz: jest coś takiego. Kiedyś pisałem chyba z obsługą plusa i na koniec chciałem napisać coś w stylu "dziękuję za pomoc. Do widzenia" i w trakcie pisania baba mi odpisała "proszę. Do zobaczenia" xD
  • Odpowiedz
@majkkali: Pracuje w e-commerce i z czatem na stronie tak samomamy że pokazuje co piszesz. Zawsze beka bo ludzie poprawiają jedno słowo dwadzieścia razy albo piszą rzeczy jak na obrazku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz