Wpis z mikrobloga

@Jerry664: No niestety, szuflada 80 pod zlewem (w końcu zlew też 80) i mieścisz 4-5 kubłów i masz wsyzstko poseregowane, ukryte itd. niestety trzeba to projektować na początku. Dostosowanie starszych mieszkań do absurdów segregacji teraz jest bardzo trudne by było estetycznie, bezzapachowo itd.
Do tego segregacja ssie - wyrzucasz plastiki do plastików, ale bez np plastików od mięsa bo te jebią po 1 dniu, a nie wypełnisz kubła w 1 dzień
@Loloman no ale też bez przesady, wiadomo, że każdy chce mieć jak najmniejsze wrażenia zapachowe, ale po to się trzyma kosz w szafce, dodatkowo zamknięty, żeby właśnie w koszu mogło czasem #!$%@?ć. Come on, to są w końcu śmieci jednak. Otwierasz kosz tylko kilka razy dziennie na sekundę, wszystko powinno się zatrzymać w szafce. Szczególnie jeśli mowa właśnie o plastikach, nawet te po mięsie maja ze 2-3 dni zanim zrobią się nieprzyjemne